Ads Top

Συμβόλαιο ρεκόρ ζητά για να μείνει στον Ολυμπιακό ο Ελ Κααμπί!


Αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr για τον Μαροκινό που θέλει από τον Ολυμπιακό περισσότερα χρήματα από όσα έπαιρνε στην Κίνα, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες για την ανανέωση του Έλληνα άσου στο Τριφύλλι.

KΩΤΣΙΡΑΣ: Η ανανέωση του με τον Παναθηναϊκό καθυστερεί. Και δεν είναι τυχαίο πως... ξαφνικά παίζει για την Ομόνοια, των Νταμπράουσκας- Αναστασίου. Σύμφωνα με την ελληνική πιάτσα των agents, ο Παναθηναϊκός του προσφέρει  συμβόλαιο ένα χρόνο συν ένα με πάνω κάτω της αποδοχές που ζητάει. 



Σύμφωνα με την ίδια πηγή όμως, ο διεθνής Έλληνας μπακ  επιθυμεί κλειστό 3ετές συμβόλαιο, με + 400.000€ το χρόνο! Στην Κύπρο πάντως και στην Ομόνοια, δύσκολα θα πάρει πάνω από 250 με 280.000 ευρώ ετησίως. Στον ΠΑΟ είχε net καθαρές ετήσιες αποδοχές στις 170.000 ευρώ.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Στον Ολυμπιακό υπέγραψε με net ετήσιες αποδοχές 884.000 ευρώ. Τα ίδια ακριβώς χρήματα με τα οποία ο Κορδόν είχε κλείσει και τον Γιόβετιτς. Βέβαια ο Μαυροβούνιος στη προηγούμενη ομάδα του από τους ερυθρόλευκους, δηλαδή στη Χέρτα, καθάριζε 1.650.000 ετησίως ενώ από το 2018 ως το 2021 στην Μονακο ο Γιόβετιτς έπαιρνε 2.700.000 τον χρόνο!! 



Για να επιστρέψω πάντως στον Μαροκινό πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού και του... Kόνφερενς Λιγκ, δυο νέες ομάδες προστέθηκαν σε αυτές που τον... κοιτάνε ζεστά! Η μια είναι η Λέστερ, που επέστρεψε στην Premier League και φέρεται στην short list με τους φορ να πρόσθεσε και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί ενώ υπήρχε ήδη ο ... Φώτης Ιωαννίδης!!! Και η έτερη είναι η Φιορεντίνα, δηλαδή η ομάδα που εκτέλεσε ο Μαροκινός στον Τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας. 



ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ/ΚΑΣΕ: Όσον αφορά στο νέο 2ετές συμβόλαιο που προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Ελ Κααμπί, έχει σημασία ο πρώτος αριθμός του... 7ψηφιου ποσού. Γιατί μαθαίνω πως η πλευρά Ελ Κααμπί βάζει στο τραπέζι ποσά που ξεκινάνε με το... δύο (2)!!! Απλώς θυμίζω πως η μοναδική σεζόν (το 2020) που ο 30χρονος Κααμπί εισέπραξε στην καριέρα του 7ψήφιο ποσό ως αποδοχές ήταν στην Κίνα, όπου έπαιρνε 1.404.000 ευρώ από την Χεμπέι! Μάλιστα την προηγούμενη/περσινή σεζόν του, στην τουρκική Χατάισπορ, ο Μαροκινός είχε καθαρές αποδοχές μόλις 286.000 ευρώ!! Αρκούσε , λοιπόν, μια μαγική κι απίστευτη σεζόν του, με 33 γκολ σε 50 ματς με τον Ολυμπιακό, για να στοχεύει πλέον σε κασέ +2.000.000 τον χρόνο...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.