Ads Top

Χώρισαν Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης: Αντί για γάμο οδηγήθηκαν στο χωρισμό!


Χώρισαν Κώστας Πηλαδάκης και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όπως ανακοίνωσαν σήμερα Παρασκευή 14/6 στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA. 

Μια είδηση ωστόσο, που σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr πριν αρκετούς μήνες.



Όπως ειπώθηκε στο πλατό, το ζευγάρι που κανόνιζε να παντρευτεί στην Μύκονο, μετά από πολλές αναβολές στο γάμο αυτό, πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή. 

Βέβαια, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, αφού βγαίνουν μαζί με το νέο ζευγάρι Μαρία Αντωνά - Γιώργος Λιάγκας.



Ο λόγος που χώρισαν Κώστας Πηλαδάκης - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

«Σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία η σχέση αυτή έχει λήξη. Αυτό ρώτησα και εγώ (πως και βγαίνουν μαζί ακόμα με φίλους). Είναι μια εύλογη απορία. Μου απάντησαν ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Δεν έχουν σκοτωθεί, δεν έχουν πλακωθεί. Κατάλαβαν ότι οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές. Υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας. Αυτό που μου διευκρίνισαν είναι ότι μπορεί να μένουν και στο ίδιο σπίτι, μέχρι η Ναυσικά να βρει κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.



Βέβαια, πριν από μερικές ημέρες σε έξοδο τους στα μπουζούκια, ήταν αγκαλιασμένοι όλη την βραδιά και σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Τι έλεγε η Ναυσικά τον Μάρτιο για τις φήμες χωρισμού

«Και δεύτερο όνομα να είσαι, υπάρχει ένα stalking σε ό,τι αφορά το θέμα της σχέσης. Το έχω βιώσει πάρα πολύ έντονα το συγκεκριμένο κομμάτι. Επειδή λέει αν υπάρχει ένας stalker της Αθηνάς Οικονομάκου... Καλώς ή κακώς είναι ένα δημόσιο πρόσωπο, μια πασίγνωστη ηθοποιός, και ακόμη και ονόματα που δεν είναι τόσο γνωστά, δέχονται "επίθεση" και τους κυνηγάνε παντού να μάθουν τι γίνεται στη σχέση τους και αν χώρισαν κλπ. Πολύ τρανό παράδειγμα είναι η δική που υπόθεση που δεν έχω χωρίσει ποτέ και με έχουν χωρίζει 48 φορές», είχε πει χαρακτηριστικά αναφερόμενη στη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.