Ads Top

Δώρο από Αντσελότι και Ρεάλ σε ΠΑΟΚ!


Η κατάκτηση του Champions League για τη σεζόν 2023-24 είναι μόνο η αρχή για τη Ρεάλ, η οποία περιμένει τον Εμπαπέ και φοβίζει από σήμερα κιόλας κάθε αντίπαλο. Μόνο ο Ραζβάν Λουτσέσκου πανηγύρισε τα ευχάριστα νέα από το Λονδίνο...

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς νίκησε στον μεγάλο τελικό τη Μπορούσια Ντόρτμουντ με 2-0 και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο. Δίκαια; Ναι. Εύκολα; Όχι. Το άξιζε; 



Με βάσει την εικόνα του σημερινού αγώνα, σίγουρα. Με βάσει την πορεία της σε όλη τη διοργάνωση, μάλλον όχι. Ωστόσο αυτή είναι η «Βασίλισσα». Παίρνει τα τρόπαια ακόμα και όταν δεν το αξίζει και αυτό το ξέρουν όλοι και κυρίως οι αντίπαλοί της.

Η Ντόρτμουντ μπήκε στο γήπεδο το βράδυ του Σαββάτου αποφασισμένη να διαψεύσει όλο τον πλανήτη που απλά περίμενε την ήττα της. 



Οι Γερμανοί ήταν άριστα στημένοι, πίεζαν τους Ισπανούς, κρατούσαν μπάλα, δεν δέχονταν πίεση και βρήκαν τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες, όμως δεν έκαναν γκολ. Και αυτά απέναντι στη Ρεάλ δεν συγχωρούνται. 

Το ήξεραν και οι ίδιοι οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς, οι οποίοι μόλις στο δεύτερο ημίχρονο είδαν τους αντιπάλους τους να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο, αποφάσισαν να κλειστούν και να παίξουν με τον χρόνο. 

Με την ελπίδα ότι δεν θα δεχθούν γκολ και θα φτάσουν στην παράταση, ώστε εκεί να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.