Ads Top

Ηλιόπουλος: «Να ξεπεράσουμε το ευρωπαϊκό Ολυμπιακού - Αστειότητες με Μαρινάκη!»


Δυνατό μήνυμα Ηλιόπουλου προς όλους - Όλα όσα είπε στα Σπάτα

Πολύ δυνατό μήνυμα από τον νέο ιδιοκτητή της Ένωσης σε στελέχη και ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών κατά την επίσκεψή του στα Σπάτα.



«Προσωπικά έχω δεσμευτεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι έχω όραμα και για την Ακαδημία, γιατί εκεί είναι τα ταλέντα που διψούν για διάκριση και είναι το κομμάτι που θέλουμε να χτίσουμε και να επενδύσουμε. Κάτι που δεν είναι σύνηθες, εκτός εξαιρέσεων, στην Ελλάδα».

Αυτά τα λόγια ανήκουν στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, κατά τη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του από τον Δημήτρη Μελισσανίδη τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024. 



Ο νέος ηγέτης της Ένωσης έδειξε με αυτές τις δηλώσεις έναν από τους βασικούς πυλώνες, τους οποίους θα ενισχύσει η δικιά του διοίκηση, δηλαδή την ανάδειξη των Υποδομών της Ένωσης. Δεν πέρασαν λίγες ημέρες και ο ισχυρός άνδρας της SeaJets επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Εξάλλου η συγκυρία ήταν ιδανική, καθώς το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 ξεκίνησε η πρώτη ημέρα του τριήμερου καμπ (15-17 Ιουνίου) Fair Play Cup που διοργανώνει για πρώτη φορά η Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα, αποτελούμενες από 500 παιδιά γεννημένα τα έτη 2012-2013 (Κ12) και 2010-2011 (Κ14).



«Θέλω την Ακαδημία να την πάω σε μεγάλα πρότυπα, ευρωπαϊκά. Αυτό που κατάφερε ο Ολυμπιακός στο Youth League είναι κάτι πολύ καλό. Γιατί και εμείς μπορούμε να το πετύχουμε. Πρέπει να το δουλέψουμε και να ξεπεράσουμε το επίτευγμα. Γι'αυτό θέλω μεταξύ σας να έχετε ομοψυχία και Ένωση. Να δουλέψετε σκληρά. Η ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Μην πιστεύετε τις αστειότητες για φιλία με Μαρινάκη (σ.σ. Δημοσιεύματα έλεγαν ότι είναι κουμπάρος του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού). 

Εμείς θέλουμε να κάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη όπως την άφησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ξέρετε τί μου είπε, πριν παραδώσει τη διοίκηση; “Πρόσεξε καλά, σου αφήνω το μεγάλο πάθος μου και την αγάπη μου στα χέρια σου”. Ε λοιπόν, αυτήν την αγάπη θέλω να τη διαφυλάξω και να την κάνω ακόμα καλύτερη», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος εκτός από την επαφή με τους ανθρώπους των Υποδομών, είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις, για τις οποίες έχει δεσμευτεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη να τις αναβαθμίσει.

«Μέσα στην όλη συμφωνία είναι δέσμευση πως πρέπει να ολοκληρώσει το αθλητικό κέντρο και το ξενοδοχείο. Είναι δέσμευση, όχι λόγια», είχε πει ο απελθών διοικητικός ηγέτης Ένωσης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.