Ads Top

Αυτή είναι η τιμωρία του Ολυμπιακού για τις φθορές που προκάλεσαν οι οπαδοί του στο γήπεδο της ΑΕΚ


Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον τελικό του Conference League και τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο του Conference League και έγραψε χρυσή σελίδα στην ιστορία του με τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο μετά το νικηφόρο τελικό της «OPAP Arena» απέναντι στη Φιορεντίνα.



Παρόλα αυτά μερικοί φίλοι των ερυθρόλευκων δεν σεβάστηκαν το γήπεδο της ΑΕΚ και προκάλεσαν υλικές φθορές, με την UEFA να προβαίνει σε τιμωρία εις βάρος της ομάδας του Πειραιά.

Όπως έγινε γνωστό η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τιμώρησε τον Ολυμπιακό με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ για τις υλικές φθορές και με επιπλέον 10 χιλιάδες ευρώ για τις ρίψεις αντικειμένων.



Παράλληλα στην αναφορά της UEFA σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός πρέπει να επικοινωνήσει με την ΑΕΚ μέσα στις επόμενες 30 μέρες προκειμένου να καλύψει τις ζημιές που προκλήθηκαν από τους οπαδούς, όπως τα 125 σπασμένα καθίσματα, το σπασμένο plexi-glass και τις φθορές στις τουαλέτες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.