Ads Top

Διπλό «χτύπημα» από Ελλάδα ο Ολυμπιακός!


Ανακοινώνει δύο μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Ποιοι έρχονται στο Λιμάνι

Ο Ολυμπιακός προχωρά στην απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ του Ατρομήτου, Νίκου Αθανασίου, ενώ εξετάζει και την περίπτωση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου για 3η επιλογή στη θέση του τερματοφύλακα.



Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό, ύστερα από την κατάκτηση του Conference League, καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν. Οι περιπτώσεις των Ντάνι Γκαρθία και Ούρος Ράτσιτς είναι ανοικτές, ενώ οι ερυθρόλευκοι προχωρούν στην ενίσχυση και του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες είναι κοντά στην απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ, Νίκου Αθανασίου από τον Ατρόμητο, ενώ εξετάζουν και την περίπτωση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου για το τέρμα.



Ο Αθανασίου πραγματοποίησε μία καλή χρονιά με τους Περιστεριώτες, μετρώντας 22 συμμετοχές και ένα γκολ τη φετινή σεζόν, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα, αποτελώντας προϊόν των Ακαδημιών του συλλόγου. Ο νεαρός αμυντικός (ύψος 1.77μ) έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως αριστερός χαφ.



Όσον αφορά στον Αναγνωστόπουλο, ξεχώρισε τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Κηφισιάς, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Super League 2. Πρόκειται για έναν έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος προορίζεται για 3η επιλογή, πίσω από τους Κωνσταντίνο Τζολάκη και Αλέξανδρο Πασχαλάκη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.