Ads Top

2 χρόνια όλοι ασχολιόντουσαν με τη σχέση τους: Χώρισε το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής σοουμπίζ


Η 20χρονη Μελίνα Νικολαΐδη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη χώρισε με τον 36χρονο γυμναστή που διατηρούσαν σχέση εδώ και 2 χρόνια, και παρά τον χωρισμό τους  πριν ένα μήνα το πρώην ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις σύμφωνα και με όσα αναφέρει το star.gr.

Μελίνα Νικολαΐδη: Χώρισε με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη



Η νεαρή 20χρονη ζει στο Λονδίνο και σπουδάζει υποκριτική τον τελευταίο χρόνο. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είχε καιρό να εμφανιστεί δημόσια με τον 36χρονο γυμναστή,κάτι το οποίο και ομολογούσε τον χωρισμό τους. 

Μάλιστα αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός πως παρευρέθηκε στη συναυλία των Coldplay με τον πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη, και τη σύντροφό του. Επίσης, πήγε στα μπουζούκια με τις φίλες της για να δει την Έλλη Κοκκίνου.



Οι ενδείξεις για τον χωρισμό

Τον Οκτώβριο, συγκεκριμένα στις 27 Οκτωβρίου, η Μελίνα εμφανίστηκε μόνη της στην πρεμιέρα της μαμάς της με τον Γιώργο Σαμπάνη, δημιουργώντας αμφιβολίες για τη σχέση τους και σύννεφα καπνού για χωρισμό. Όλοι πίστευαν τότε πως το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, αλλά αυτοί έδωσαν προσωρινό τέλος στις φήμες εμφανιζόμενοι μαζί στα εγκαίνια του νέου καταστήματος του γυμναστή.



Η απουσία του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη από τα γενέθλια της Μελίνας τον Φεβρουάριο προκάλεσε έντονα αμφιβολίες για τη σχέση τους, καθώς δεν κατάφερε να παρευρεθεί δίπλα της στο Λονδίνο. 

Ο γνωστός γυμναστής προσπάθησε να δείξει την στήριξή του με ένα γλυκό μήνυμα στα social media, αλλά φάνηκε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό.


Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι πρώην σύντροφοι συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram, υποδεικνύοντας ότι η σχέση τους παραμένει πολύ καλή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.