Ads Top

Φινάλε σε 24 ώρες - Τέλος εποχής στο Survivor 2024!


Όλα τελειώνουν αύριο, όσον αφορά το ομαδικό στοιχείο, στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μπορεί φέτος η τηλεθέαση να πάτωσε σε σχέση με άλλες χρονιές ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει φανατικούς θαυμαστές. 



Μόνο σελίδες που έχουν δημιουργηθεί για το Survivor να πέσουν στα μάτια τότε θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Οι φανατικοί λοιπόν του Survivor θα δουν την Πέμπτη (13/06) για τελευταία φορά Διάσημοι και Μαχητές να μάχονται σαν ομάδες ενώ σήμερα Τετάρτη (12/06) θα δουν για τελευταία φορά τους Τούρκους παίκτες, αφού είναι γνωστό πως οι Τούρκοι βοηθούν Κόκκινους και Μπλε μόνο στους αγώνες ασυλίας. Έτσι σήμερα έχουμε μια ασυλία, αύριο έναν αγώνα επάθλου και μετά τέλος οι ομάδες.



Survivor 2024 spoiler 12/06: Τέλος εποχής για το Survivor 2024

Στην ουσία μπαίνουμε στο φινάλε του Survivor, το οποίο μας κράτησε συντροφιά φέτος για 6 μήνες, αφού από Κυριακή θα γίνει ατομικό, με τους πέντε παίκτες να διεκδικούν μια θέση στην τελική 4αδα για τα ημιτελικά στο Γαλάτσι. Κατερίνα Δαλάκα, Γιώργος Γκιουλέκας, Φάνης Μπολέτσης, Δώρα Νικολή και Ντάνιελ Νούρκα από την Κυριακή θα παίζει ο καθένας για το «τομάρι» του, με έναν παίκτη να αποχωρεί.



Παραμένει ακόμα άγνωστο πάντως αν η επόμενη εβδομάδα θα είναι και η τελευταία γενικά του Survivor 2024 από τον Άγιο Δομίνικο ή θα έχουμε ακόμα μια με την τελική 4αδα να παίζει αγώνες για έπαθλα, όπως για παράδειγμα εκείνο του αυτοκινήτου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.