Ads Top

«Σκούπα» Μαρινάκη: Τέλος 18 παίκτες με απόφαση Μαρινάκη από Νότιγχαμ!


Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη ανακοίνωσε την αποχώρηση 18 παικτών από το ρόστερ της!

Πρόκειται για τους Χάρι Άρτερ, Γουέιν Χένεσεϊ, Σεϊκού Κουγιατέ, Λόικ Μπε Σο, Σκοτ ​​ΜακΚένα και Φελίπε, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώθηκαν, ενώ παρελθόν αποτελούν επίσης οι Γκονζάλο Μοντιέλ, Ντιβόγκ Ορίγκι, Τζίο Ρέινα, Ροντρίγκο Ριμπέιρο και Νούνο Ταβάρες, καθώς έληξαν οι δανεισμοί τους.



Όχι μόνο αυτό, αλλά από τον σύλλογο αποχώρησαν Κέβιν Αντουένι, ο Τόνι Γκμπόπο, ο Ίθαν Χαλ, ο Ατίφ Κονατέ, ο Χένρι Λίστερ, ο Ελάτζια Μόργκαν και ο Τέο Ρόμπινσον, οι οποίοι αγωνίζονταν στις Ακαδημίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



«Τα συμβόλαια έξι ποδοσφαιριστών έληξαν: Χάρι Άρτερ, Γουέιν Χένεσεϊ, Τσέιχου Κουγιατέ, Λόικ Μπε Σο, Σκοτ ​​ΜακΚένα και Φελίπε, με τον τελευταίο να ανακοινώνει επίσης την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο.

Επτά παίκτες της ακαδημίας θα αποχωρήσουν επίσης από τον σύλλογο καθώς θα ξεκινήσουν νέα κεφάλαια ενόψει της σεζόν 2024/25: ο Κέβιν Αντουένι, ο Τόνι Γκμπόπο, ο Ίθαν Χαλ, ο Ατίφ Κονατέ, ο Χένρι Λίστερ, ο Ελάτζια Μόργκαν και ο Τέο Ρόμπινσον.


Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει κάθε παίκτη για τη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Τρεντσάιντ και να του ευχηθεί καλή συνέχεια για το μέλλον.

Οι δανεισμοί των Γκονζάλο Μοντιέλ, Ντιβόγκ Ορίγκι, Τζίο Ρέινα, Ροντρίγκο Ριμπέριο και Νούνο Ταβάρες έληξαν μετά το τέλος της σεζόν».

Οι οψιόν ανανέωσης που ενεργοποιήθηκαν: Όλα Αϊνά, Θίο Έιβερι, Άαρον Ντόνελι, Γεώργιος Λεμονάκης, Τζέϊμι Νιούτον, Φαρούκ Σμιθ, Κίναν Γουίλος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.