Ads Top

Στο νοσοκομείο η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Τι συνέβη λίγο μετά την επιστροφή της από το Survivor


Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τους μήνες που έζησε για τρίτη φορά στο Survivor επέστρεψε στην Ελλάδα χάνοντας ουσιαστικά σε μία από τις μονομαχίες αποχώρησης. 

Ο τραυματισμός που είχε η πρώην παίκτρια στον ώμο της ήταν κυρίως αυτό που την κράτησε πίσω.



Έτσι λοιπόν, η νεαρή αθλήτρια έχει επιστρέψει στη βάση της και στους αγαπημένους της ανθρώπους και σκοπός της στο διάστημα αυτό είναι να δώσει έμφαση στην υγεία της και να ξεκουραστεί στον ελεύθερο της χρόνο.

Μέσα από αναρτήσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο instagram βλέπουμε τις εξελίξεις με την υγεία της με την πρώην παίκτρια να κάνει γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης 30/5 στο instagram, πως επισκέφτηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα προς όλους όσοι την έχουν κρίνει για θέμα του τραυματισμού της.



Η ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το νοσοκομείο

«Εκείνοι που κρίνατε τώρα σιωπήσατε...», έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.


Η Ασημίνα Χατζηανδρέου παρά την όποια κριτική έχει δεχτεί για τον τραυματισμό της στο Survivor και για το γεγονός ότι δεν αποχωρούσε από το παιχνίδι ενώ ουσιαστικά δεν μπορούσε να αγωνιστεί - έκανε μια κίνηση - που κάποιοι ίσως δεν περίμεναν.



Πιο αναλυτικά, όταν η πρώην παίκτρια πληροφορήθηκε ότι ο Φάνης χτύπησε στο ριάλιτι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Μπορεί να μην ήμασταν κοντά αλλά δεν μπορώ να μην το πω! Κράτα γερά γιατί το αξίζεις είσαι παικταράς. Οι τραυματισμοί φέτος στέρησαν σε πολλούς την συνέχεια τους στο παιχνίδι. Ξέρω ότι κρίθηκα πολύ για τον τραυματισμό μου ακόμα και από τον ίδιο αλλά δεν πειράζει δεν κρατάω κακία σε κανέναν... Εύχομαι να είναι καλά γιατί το αξίζει να βρίσκεσαι στον τελικό. Μην μασάς κράτα γερά».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.