Ads Top

Survivor - Χρήστος Δάντης: "Χείμαρρος" ο Δάντης για τα μάτια της Ασημίνας: «Ο Τριαντάφυλλος να ασχοληθεί με τις νότες γιατί είναι επιεικώς φάλτσος!»


Νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Χρήστο Δάντη.. 

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17/5 στη συναυλία που πραγματοποίησε ο Χρήστος Δάντης. Αφού εκείνη ολοκληρώθηκε, ο τραγουδιστής στάθηκε να πραγματοποιήσει κάποιες δηλώσεις μπροστά σε αυτή.



Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, απάντησε πως δεν του αρέσει να μιλάει για όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι του, όμως όταν ρωτήθηκε για την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, και το ξέσπασμα του Άρη Σοϊλέδη εναντίον της μετά τις αποκαλύψεις που έκανε για τον χωρισμό του με την Μαρία Αντωνά, ξέσπασε κι εκείνος έντονα.

Το ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη κατά Σοϊλέδη και Τριαντάφυλλου για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Νομίζω ότι είναι δουλειά της Ασημίνας να απαντήσει. Δεν μπορώ να ανεχθώ να λένε ότι η Ασημίνα δεν έχει ήθος και αξιοπρέπεια, όταν όσο εκείνη ήταν στο Survivor, ήταν οι ίδιοι που την σχολίαζαν», ξεκίνησε να λέει και πρόσθεσε πως εκείνη δεν μπορούσε να απαντήσει όσο την κατηγορούσαν και την κατέκριναν μέχρι και για το πόσα δάκρυα έριξε στο παιχνίδι.



Όταν η δημοσιογράφος του ανέφερε πως και ο Τριαντάφυλλος την σχολίαζε, απάντησε με ύφος: «Δεν μπορώ να ασχοληθώ.. Ο Τριαντάφυλλος να ασχοληθεί με τις νότες που τραγουδάει γιατί είναι επιεικώς φάλτσος. Να ασχοληθεί με αυτά και μετά να μιλήσει».

Η κάμερα πλησίασε και την Ασημίνα, η οποία ήταν μαζί του καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας και τον παρακολουθούσε από τα παρασκήνια, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωσε πάνω σε αυτό το θέμα, καθώς ήθελε να απολαύσει ήσυχα την βραδιά της.

Μετά την προβολή του βίντεο, ακούστηκαν διάφορα σχόλια στο πλατό, με την Μπέττυ Μαγγίρα, πέρα από το γεγονός πως ο καλλιτέχνης ήταν "κόλαφος", να επισημαίνει πως: «Σίγουρα θα πάει για γάμο, αυτό καταλαβαίνω από την αντίδρασή του και της Ασημίνας. Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του. Έλεγε ότι ότι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μου δεν θέλω να το μοιραστώ, αλλά έδωσε το δαχτυλίδι, δεν κρύβεται».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.