Ads Top

Survivor: Με ποια… παίκτρια ήρθε κοντά ο Σάββας Γκέντσογλου!


Ο Σάββας Γκέντσογλου… φωτογράφισε το πρόσωπο με το οποίο είχε φλερτ όταν βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Μια πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα αποκάλυψη πραγματοποίησε ο Σάββας Γκέντσογλου στην εκπομπή Fay’s Time, λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor. Εκεί μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά και για ένα περιστατικό με μια παίκτρια που πήγαν να… βρεθούν κοντά.



Κάνοντας τον απολογισμό του ο πρώην ποδοσφαιριστής δήλωσε: «το παιχνίδι ξεκίνησε καλά, αλλά από ένα σημείο και μετά, όταν τραυματίστηκα, δεν έβρισκα καμία ικανοποίηση, όσο καλά και να περνούσα με τα παιδιά. δυστυχώς ο τραυματισμός δεν με άφηνε να χαρώ τίποτα και συνήθως τα αγωνίσματα είναι και μια διέξοδος, οπότε εγώ δεν είχα τίποτα».

Όταν ρωτήθηκε από τη Φαίη Σκορδά για το αν βρέθηκε κοντά με κάποια συμπαίκτρια του, αποκάλυψε πως πράγματι αυτό συνέβη, και πως μάλιστα αυτός ευθυνόταν γι’ αυτό καθώς: «ήξερα ότι με βλέπει ο γιος μου και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να παρουσιαστεί κάτι που δεν θα μου άρεσε να το δει. Ήμασταν κάπου που υπήρχαν παντού κάμερες».



Φυσικά δεν αποκάλυψε ποια ήταν, αλλά είπε χαρακτηριστικά για το όνομα της παίκτριας: «Αυτό κανένας δεν το ξέρει, να γυρίσουν τα παιδιά με το καλό», αφήνοντας να εννοηθεί πως βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.