Ads Top

Survivor Trailer 30/5: «Άγρια» επίθεση Γκιουλέκα στον Μπολέτση πριν από το αγώνισμα - «Μια φορά για τους γονείς σου δεν έχεις μιλήσει...»


Το Survivor ολοκληρώνει την πορεία του μες στο Μάιο και έρχεται προς τον Ιούνιο και τις τελευταίες του εβδομάδες, προτού οι παίκτες πάνε στο Άλσος Βεΐκου για να διεκδικήσουν το τελικό μεγάλο έπαθλο μπροστά σε ζωντανό και τηλεοπτικό κοινό, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Οι παίκτες βρίσκονται μεταξύ τους, για να αγωνιστούν με έπαθλο την επικοινωνία, με τον Γιώργο Λιανό να τους καλωσορίζει στο στίβο μάχης και να τους ανακοινώνει την έναρξη του αγωνίσματος με ένα ιδιαίτερο βραβείο, όμως κάπου εκεί ο Γιώργος Γκιουλέκας αποφάσισε να πραγματοποιήσει επίθεση στον Φάνη Μπολέτση.



Survivor 2024 trailer 30/05: Το αγώνισμα, η μονομαχία και οι «αιχμές» Γκιουλέκα στον Φάνη

Ο πρώτος, λοιπόν, αναφέρει πως δεν έχει δει άτομο συναισθηματικά πιο κενό από τον Φάνη, καθώς ουδέποτε έχει μιλήσει για τους γονείς του ή τον αδελφό του. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δε σημαίνει απαραίτητα και κάτι, με την επίθεση αυτή να είναι αρκετά ύπουλη εκ μέρους του Γκιουλέκα.



Οι δύο πλευρές μάχονται για ακόμη μια φορά για την επικοινωνία, με την τελική μονομαχία να ακολουθεί. Για την ακρίβεια, πρόκειται για μία από τις δύο, με τους τρεις υποψηφίους αυτής της εβδομάδας να διαγωνίζονται, για το ποιος θα παίξει απέναντι σε Δώρα Νικολή και Γιώργο Παπαχαραλάμπους για την παραμονή στο ριάλιτι, με την Κατερίνα Δαλάκα να μην είναι και... πολύ καλά.

Δείτε το trailer:




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.