Ads Top

Survivor Trailer 29/5: Έξαλλη η Δαλάκα μετά την υποψηφιότητά της - «Θα γίνει χαμός!»


Τα πράγματα στο Survivor μπορεί να οδηγηθούν στην ανατροπή από τη μία στιγμή στην άλλη και το τελευταίο συμβούλιο του νησιού ήταν η απόλυτη απόδειξη, ότι κανενός η θέση δεν πρέπει να θεωρείται ασφαλής μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Κατερίνα Δαλάκα, συγκεκριμένα, ψηφίστηκε ως η τρίτη υποψήφια και, ασφαλώς, δεν της άρεσε καθόλου κάτι τέτοιο. 



Η ίδια δήλωσε, άλλωστε, στον Γιώργο Λιανό ότι δεν περίμενε αυτή την υποψηφιότητα, καθώς θεωρεί τον εαυτό της ανώτερο αγωνιστικά, με τα νεύρα της να μην κρύβονται μπροστά σε όλους.

Survivor 2024 trailer 29/05: Τα νεύρα της Δαλάκα και το... τρολάρισμα συμπαικτών και αντιπάλων



Οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοί της φαίνεται, ότι μάλλον... χάρηκαν με αυτή την υποψηφιότητα, διακωμωδώντας την ίδια τη Δαλάκα, με το τραγούδι «Το Κατερινάκι σου ήταν η αγάπη σου» να χρησιμοποιείται με λίγο διαφορετικού στίχους, την ίδια στιγμή που η παίκτρια μένει απομονωμένη και σκοπτόμενη για την επόμενη κίνησή της.

Οι εξελίξεις, φυσικά, αναμένονται καταιγιστικές, με την Κατερίνα Δαλάκα, που και πρόσφατα δεν είχε κρύψει τον εκνευρισμό της, μάλλον να έχει βάλει στο... μάτι τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, αφού αυτόν ανέφερε στο συμβούλιο στην τοποθέτηση περί αγωνιστικής ανωτερότητας και μένει να φανεί το τι θα συμβεί, μετά το νέο αγώνισμα ασυλίας.



Δείτε το trailer:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.