Ads Top

Survivor Trailer 22/5: Τέλος ο Φάνης Μπολέτσης από το Survivor;



«Παγώνουν» όλοι με τον άσχημο τραυματισμό του - Οι πρώτες πληροφορίες

Τα πράγματα... αγριεύουν στο Survivor όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης, με τους παίκτες να παλεύουν «με νύχια και με δόντια», προκειμένου να καταφέρουν να μείνουν εκεί έως το τέλος, με λίγες εβδομάδες να έχουν μείνει μέχρι να δούμε την τελευταία φάση στο Γαλάτσι.



Ο Γιώργος Λιανός δίνει το σύνθημα και οι μεικτές ομάδες Διασήμων και Μαχητών, με Έλληνες και Τούρκους, μπαίνουν σε έναν... νυχτερινό στίβο μάχης. 

Έπαθλο είναι η τελευταία ασυλία της εβδομάδας, για να μάθουμε αμέσως μετά το ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση και να προχωρήσουμε, ύστερα, στην τελική μονομαχία.



Survivor 2024 trailer 22/05: Ο τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση και η κατάστασή του

Στη διάρκεια του αγωνίσματος, ωστόσο, ο Φάνης Μπολέτσης μοιάζει να χτυπά αρκετά άσχημα και να τραυματίζεται. Ο παίκτης της μπλε ομάδας, μετά το χτύπημα συμπαίκτη του, πιάνει τον αριστερό του ώμο και δείχνει να πονά αρκετά, με άπαντες τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του να «παγώνουν» και να σπεύδουν να διαπιστώσουν το ποια είναι η κατάστασή του.



Μένει να φανεί το αν ο τραυματισμός αυτός θα καταστεί αρκετά σοβαρός, για να μείνει ακόμη και εκτός ριάλιτι, μιας και δε μας δίνονται περαιτέρω πληροφορίες μέσα από τα πρώτα πλάνα, για το αν συνεχίζει ή όχι στο αγώνισμα, προκαλώντας αγωνία για το τι μπορεί να δούμε στη συνέχεια.

Δείτε το trailer:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.