Ads Top

Survivor Trailer 15/5: Ο Λιανός κάνει την ανακοίνωση και οι παίκτες τρελαίνονται - «Ήρθε επιτέλους η ώρα...»


Το Survivor εδώ και μερικές ημέρες έχει δεχθεί την «εισβολή» των Τούρκων All Stars, με τα αγωνίσματα να έχουν πια αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εκάστοτε ασυλία, τη στιγμή που ήδη τρεις παίκτες έχουν αναδειχθεί υποψήφιοι προς αποχώρηση, λίγο μετά το τέλος της Σταυρούλας Χρυσαειδή από το ριάλιτι.

Έχουμε, πια, μπει στην τελική ευθεία και κάθε αγώνα, κάθε ασυλία ή έπαθλο έχει τη σημασία του. Έχουν απομείνει λίγες εβδομάδες και κάθε παίκτης οφείλει να βρει τη δύναμη, για να καταφέρει να παραμείνει στο ριάλιτι μέχρι να γυρίσουν στην Ελλάδα όσοι θα συμμετάσχουν στην τελική φάση στο Άλσος Βεΐκου.



Survivor 2024 trailer 15/05: Κρίσιμη «μάχη» για την τελευταία ασυλία και το τελευταίο συμβούλιο του νησιού

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, η μπλε και η κόκκινη, μπαίνουν στο στίβο μάχης για την τελευταία ασυλία της εβδομάδας, κάτι που τους ανακοινώνει στην αρχή ο Γιώργος Λιανός. 



Το αγώνισμα έχει αρκετές δυσκολίες και οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τα πάντα, για να τα καταφέρουν, καθώς πρόκειται για μια πολύ σημαντική στιγμή της εβδομάδας.

Λίγο αργότερα, οι παίκτες βρίσκονται στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να τους ζητά να ψηφίσουν τον τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση εν όψει της τελικής μονομαχίας, που θα κρίνει το ποιος θα χάσει μεν, αλλά θα έχει αργότερα δεύτερη ευκαιρία στη ζωή του στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.