Ads Top

Survivor Spoiler: Μέχρι τέλους η Κατερίνα Δαλάκα


Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο; Γιατί όλοι μιλούν για την παίκτρια της κόκκινης ομάδας;

Η αλήθεια είναι πως το Survivor 2024 μας έχει αφήσει παγερά αδιάφορους σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους, κι αυτό διότι έχουν μείνει ελάχιστες προσωπικότητες που τραβούν το ενδιαφέρον του κοινού μέσα στο παιχνίδι. 



Μια από αυτές είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία και δεν περνάει τις καλύτερες της στιγμές στον Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να παίρνει μέρος για τέταρτη φορά στο Survivor και τις τρεις μάλιστα να έχει φτάσει μέχρι τέλους ωστόσο εδώ και λίγες ώρες δεν περνάει και τις καλύτερές της ώρες. Φυσικά ο λόγος είναι η υποψηφιότητά της, καθώς νιώθει πέρα για πέρα αδικημένης, μιας και πιστεύει (και όχι άδικα) πως είναι η καλύτερη παίκτρια αγωνιστικά, όχι μόνο της κόκκινης ομάδας, αλλά και του Survivor γενικότερα.



Survivor 2024 spoiler: Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα;

Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να είναι η καλύτερη γυναίκα Survivor όλων των κύκλων του ριάλιτι (και αυτό δεν χωράει αμφιβολία) ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η ψυχολογία της είναι πάντα στο πικ. 



Η υποψηφιότητά της δεν την βγάζει όμως εκτός φόρμας και όσο και αν μερικοί την θέλουν εκτός Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα αναμένεται να το πάει πάλι μέχρι τέλους που θα έλεγε και ο Νίνο.

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα απέναντι σε Σταμάτη Ταλαδιανό και Χριστόφορο Ταξίδη και θα πανηγυρίσει την παραμονή της στο παιχνίδι, το οποίο μπαίνει στην τελική ευθεία, ειδικά μετά την αποκάλυψη που σας έκανε το Athensmagazine.gr πριν λίγα λεπτά.

Μάλιστα με τον Φάνη Μπολέτση να είναι τραυματίας, η Κατερίνα Δαλάκα φαντάζει ως το ξεκάθαρο φαβορί για την μεγάλη νίκη και να γίνει η δεύτερη παίκτρια του Survivor, μετά τον Σάκη Κατσούλη, που θα κατακτήσει για δεύτερη φορά τον τίτλο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.