Ads Top

Survivor Spoiler: Οργή τηλεθεατών για Γιώργο Γκιουλέκα


Σοβαρές καταγγελίες - Τι παρατήρησαν τηλεθεατές, τι έκανε ο Γιώργος Γκιουλέκας

Τι συμβαίνει με την περίπτωση του Γιώργου Γκιούλεκα και έχει δημιουργηθεί ντόρος στον Άγιο Δομίνικο, γύρω από το όνομά του.

Μπορεί ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους να αποχώρησε, μπορεί ο επόμενος προς αποχώρηση να είναι έτοιμος, μπορεί το παρασκήνιο γύρω από την υπόθεση της Δώρας Νικολή να είναι πλούσιο, ωστόσο όλοι οι παίκτες, λίγο πολύ, απασχολούν καθημερινά με την συμπεριφορά τους αλλά και γενικότερα.



Ένας από τους παίκτες που έχουν έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες είναι και ο Γιώργος Γκιουλέκας. Τι συμβαίνει με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας;

Survivor 2024 spoiler 31/05: Χοντρό παρασκήνιο με τον Γιώργο Γκιούλεκα



Συγκεκριμένα ο Θεσσαλονικιός παίκτης της κόκκινης ομάδας εδώ και λίγες ώρες απασχολεί αρκετούς και έχει γίνει βασικό θέμα συζήτησης και στο Twitter. Η συμπεριφορά του Γιώργου Γκιούλεκα έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες κι αυτό δεν έχει μείνει απαρατήρητο.

Η κίνηση του Γιώργου Γκιουλέκα να μιλήσει ανοικτά για την οικογένεια του Φάνη Μπολέτση προκάλεσε οργή, τόσο στους παίκτες, όσο και στους τηλεθεατές, με τον Γιώργο να δείχνει πως έχει χάσει λίγο τον έλεγχο τις τελευταίες μέρες μέσα στο Survivor.



Μάλιστα χτες, κατά το αγώνισμα αποχώρησης, έκανε και μια κίνηση προς την Δώρα Νικολή που δεν άρεσε σε κανέναν και σχολιάστηκε και από την ίδια. Η Δώρα Νικολή συγκεκριμένα έψαχνε έναν κρίκο της που είχα χάσει και παρότι ήταν στα πόδια του Γιώργου Γκιουλέκα, εκείνος δεν μιλούσε...

Δείχνει ο Γιώργος Γκιουλέκας να έχει επηρεαστεί αρκετά από την πίεση του Survivor και αυτό βγαίνει προς τα έξω στα τελευταία επεισόδια. Μένει να δούμε πόσο μπορεί να τον επηρεάσει και αγωνιστικά..

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.