Ads Top

Survivor Spoiler: Βόμβα! Αποχωρεί η Κατερίνα Δαλάκα;


Όσο φτάνουμε στο τελικό φινάλε του Survivor τόσο περισσότεροι παίκτες θα κινδυνεύουν με αποχώρηση. 

Ειδικά τώρα που σχεδόν όλοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ήδη η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους έχουν ηττηθεί και παραμένουν σε αναμονή για την... αποχώρησή της, ενώ ακόμα δύο παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα. 



Ο λόγος για τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

Ωραία μέχρι εδώ. Που κολλάει όμως η Κατερίνα Δαλάκα; 

Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια και συγκεκριμένα στη χαμένη ασυλία της κόκκινης ομάδας, που βγήκε υποψήφιος ο Χριστόφορος Ταξίδης, η Κατερίνα Δαλάκα πήρε μια ψήφο παραπάνω που κανείς δεν περίμενε και μάλιστα το περιστατικό αυτό σχολιάστηκε και στην καλύβα της μπλε ομάδας, μιας μέρα μετά.



Survivor 2024 spoiler: Γιατί κινδυνεύει με αποχώρηση η Κατερίνα Δαλάκα;

Σε δύσκολη θέση αναμένεται λοιπόν να βρεθεί η Κατερίνα Δαλάκα, εφόσον οι Κόκκινοι χάσουν μια από τις επόμενες δύο ασυλίες. 
Κι αυτό διότι προς ψήφιση θα είναι μόνο η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας. Και όπως είδαμε από την προηγούμενη ψηφοφορία, πιθανότατα η Κατερίνα θα βρεθεί με μια ψήφο παραπάνω, άρα θα βρεθεί στον τάκο.



Τώρα βέβαια για να αποχωρήσει θα πρέπει να χάσει στην ασυλία από τους άλλους τρεις υποψήφιους και μετά να χάσει και από τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και την Δώρα Νικολή. Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο. 

Όμως η ώρα της για να αγωνιστεί για την παραμονή της πλησιάζει και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος μιας κακής βραδιάς...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.