Ads Top

Survivor Spoiler 31/5: Εκτεθειμένη η παραγωγή με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους


Στα «κάγκελα» ο παίκτης - Το μεγάλο λάθος που πλέον δεν μπορεί να διορθωθεί

Λίγο έμεινε για την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου του Survivor. Ενός ακόμη κύκλου εξαιρετικά ανταγωνιστικού, με παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στο ριάλιτι να επιστρέφουν και πολλές ανατροπές να πραγματοποιούνται, ειδικά με τις μαζικές ατυχίες τραυματισμών, που φέτος το «χτύπησαν».



Οι τελευταίες εβδομάδες, βέβαια, έφεραν μικρή... καθυστέρηση ως προς τις εξελίξεις, ακριβώς επειδή οι αποχωρήσεις υπήρξαν μαζικές, με την παραγωγή να αποφασίζει να μην ξεφύγει από τον προγραμματισμό και να δώσει μερικές εβδομάδες παράταση στους οκτώ παίκτες, που είχαν μείνει. 

Μετά το τελευταίο επεισόδιο, όμως, έχουν μείνει πια επτά και η κλεψύδρα αδειάζει για όλους, με μια νέα αποχώρηση να έρχεται πολύ σύντομα.



Ο τελευταίος, που έφυγε, είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, που ηττήθηκε από τον Χριστόφορο Ταξίδη στην τελευταία μονομαχία και, πλέον, πρέπει να πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα. 

Στη δική του περίπτωση, βέβαια, το ατόπημα της παραγωγής δεν κρύβεται και ο ίδιος αντέδρασε λογικά, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.