Ads Top

Survivor Spoiler 31/5: Έρχεται και δεύτερη αποχώρηση! Αυτός είναι ο επόμενος που φεύγει


Παρελθόν από το Survivor 2024 αποτελεί ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και εμείς σας έχουμε ήδη τον επόμενο που αποχωρεί.

Μπορεί τελικά η Δώρα Νικολή να μετάνιωσε την απόφασή της να αποχωρήσει και τελικά να αγωνιστεί κανονικά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση! Εμφανέστατα και θα αποχωρούσε αν το παιχνίδι παιζόταν στα ίσα κι αυτό και συνέβη.



Κάπως έτσι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους αποτελεί παρελθόν από το Survivor 2024, όμως εμείς έχουμε και τον επόμενο παίκτη που θα αποχωρήσει! Ποιος θα είναι αυτός; Δεν θέλει και πολύ σκέψη...

Survivor 2024 spoiler 31/05: Το τεράστιο φαβορί αποχώρησης για την επόμενη εβδομάδα



Σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε τελευταία αλλά όπως είδαμε και χτες ψάχνουμε τρόπο πως γίνεται να μην φύγει την επόμενη εβδομάδα ο Χριστόφορος Ταξίδης και η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκουμε.

Ακόμα και αν καθυστερήσει πάλι η αποχώρηση, ο Χριστόφορος Ταξίδης είναι πολύ χειρότερος από όλους τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor. Θεωρείται δεδομένο πως θα βγει πρώτος υποψήφιος, όταν χάσουν οι κόκκινοι ασυλία και δεν μπορεί να κοντράρει κανέναν.



Τον είδαμε πόσο εύκολα έχασε χτες από Σταμάτη Ταλαδιανό και Κατερίνα Δαλάκα. Πήρε μόλις μια νίκη, απέναντι σε δέκα των αντιπάλων τους, κι αυτή μόλις είχε κριθεί ήδη ότι θα ήταν εκείνος που δεν θα τα καταφέρει. Τώρα χτες κατάφερε να παραμείνει καθώς είχε μπροστά του έναν πιο αδύναμο παίκτη, τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους. Την επόμενη φορά όμως δεν θα υπάρξει τέτοια ευκαιρία. Εκτός κι αν κάποιος κάτσει να χάσει επίτηδες, που στο σημείο που βρισκόμαστε το θεωρούμε απίθανο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.