Ads Top

Survivor Spoiler 30/5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Έκπληξη - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor - Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή

Αγώνας αποχωρήσης σήμερα (επιτέλους) στο Survivor 2024 έναν παίκτη να αποχαιρετά συμπαίκτες και αντιπάλους και να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο!



Εδώ και δύο εβδομάδες στη θέση αυτή βρίσκεται η Δώρα Νικολή, την περασμένη εβδομάδα πήρε θέση και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους για να έρθει ο ηττημένος από την μονομαχία Χριστόφορου - Σταμάτη και Κατερίνας για να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι.

Το πιο πιθανό είναι στη θέση μονομαχίας να βρεθεί ο Χριστόφορος Ταξίδης, αφού από τα άλλα δύο παιδιά είναι πιο αδύναμος και φαντάζει αουτσάιντερ. 



Ποιος είναι όμως αυτός που θα αποχωρήσει οριστικά σήμερα και θα αποτελεί την πρώτη αποχώηση μετά από τρεις εβδομάδες; Τι αναφέρουν τα spoilers;

Survivor 2024 spoiler 30/05: Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor 2024;



Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Δώρα Νικολή φαντάζει να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Survivor. Έχει εκφράσει δεκάδες φορέ την επιθυμία της να αποχωρήσει και δείχνει να κάνει... πίσω ώστε να αποτελέσει παρελθόν.

Αν δεν επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό και η αλλαγή πλάνων της παραγωγής την κάνουν να το μετανιώσει, τότε όλα είναι ανοικτά, με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να δείχνει αγωνιστικά πιο αδύναμος. Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κανένα οριστικό spoiler από καμία πλευρά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.