Ads Top

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι 3 παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό


Το Survivor έχει φτάσει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό που για ακόμα μια χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι. 

Αυτή την στιγμή στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται 8 παίκτες από τους οποίους ένας θα αποχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα στο παιχνίδι της ασυλίας.



Φέτος που το ριάλιτι ήταν Διάσημοι - Μαχητές, είχε πολλές ανατροπές. Με μεγαλύτερες τις απανωτές οικειοθελείς αποχωρήσεις παικτών κυρίως των Διασήμων. Τελευταία μάλιστα ήταν της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Πάμε όμως στον τελικό του Survivor

Σχεδόν όλοι οι παίκτες που έχουν μείνει πίσω στην Δομινικανή Δημοκρατίας είναι καλοί αγωνιστικά. Βέβαια, τελευταίος στα στατιστικά βρίσκεται ο Χριστόφορος Ταξίδης με 36,36% επιτυχία, με 4 νίκες και 7 ήττες στους 11 αγώνες που έχει παίξει.



Όσον αφορά όμως τους παίκτες που οδεύουν προς την τριάδα του τελικού, νομίζω τους γνωρίζουμε όλοι καθώς φαίνεται από τις επιδόσεις τους στα παιχνίδια.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά, η τριάδα είναι η εξής: Φάνης Μπολέτσης με ποσοστό 80%, Κατερίνα Δαλάκα με 68,89% και Γιώργος Γκιουλέκας με 63% είναι από τους καλύτερους αγωνιστικά παίκτες και πρώτοι στην κατάταξη με τις νίκες. Να σημειωθεί ωστόσο πως τα στατιστικά αυτά είναι από την πρώτη ημέρα που μπήκε ο κάθε παίκτης στο παιχνίδι.

Τα βιογραφικά τους



  • Κατερίνα Δαλάκα - Γεννήθηκε στο Μόναχο και ζει στην Αθήνα. Μεγάλωσε σε αθλητική οικογένεια με γονείς γυμναστές και ιδιοκτήτες σχολής τάε κβο ντο. Στα έξι της χρόνια την κέρδισε ο στίβος, μέσα από τον οποίο μετρά στο βιογραφικό της δεκάδες διακρίσεις. Η επιτυχημένη αθλήτρια έχει μεγάλη ιστορία στο Survivor. Συμμετείχε στο παιχνίδι επιβίωσης το 2018, επέστρεψε δυναμικότερα το 2019, όπου και κατάφερε να νικήσει, μπήκε στο Survivor All Star. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και τη δική της σειρά με αθλητικά ρούχα.
  • Φάνης Μπολέτσης - Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του 27χρόνου Φάνη Μπολέτση εκδηλώθηκε από νεαρή ηλικία. Μόλις 18 ετών εγκατέλειψε την Ελλάδα για την πρωτεύουσα της Αγγλίας με στόχο να σπουδάσει Οικονομικά. Παίρνοντας το πρώτο του πτυχίο, η ακαδημαϊκή του πορεία συνεχίστηκε με μεταπτυχιακό στο Management Finance στο φημισμένο UCL. Στα 27 του πια, εργάζεται ως Business Development Manager στις επιχειρήσεις που διατηρεί η οικογένειά του. Είναι λάτρης των ομαδικών αθλημάτων παίζοντας, ποδόσφαιρο σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο, beach volley και polo ενώ τα καλοκαίρια επιδίδεται μανιωδώς σε καταδύσεις!
  • Γιώργος Γκιουλέκας - Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το επιχειρηματικό δαιμόνιό του τον ώθησε στην ίδρυση του δικού του e – Shop με αντρικό ρουχισμό. Συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπικές δράσεις ως εθελοντής. Στα 25 του χρόνια ταξίδεψε στην Τανζανία όπου ως εθελοντής βοήθησε να χτιστούν σπίτια για τις γυναίκες ενός χωριού. Πέρα από επιχειρηματίας δηλώνει και Tik Toker, τον τελευταίο χρόνο ανεβάζει βίντεο αθλητικού περιεχομένου με χιουμοριστική διάθεση. Κάθε καλοκαίρι κάνει camping.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.