Ads Top

Survivor Spoiler 29/5: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου;


Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή

Αγώνας επάθλου σήμερα στο Survivor 2024 με τις ασυλίες για την εβδομάδα να ολοκληρώνονται και αύριο να έχουμε την αποχώρηση, μετά από τρεις εβδομάδες.



Μάλιστα αυτό επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες μετά και έφερε μεγάλες εντάσεις στην κόκκινη ομάδα, αφού η Κατερίνα Δαλάκα θεωρεί άδικη την υποψηφιότητά της, την ίδια στιγμή που έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης και στους μπλε.

Επομένως η Κατερίνα Δαλάκα θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor 2024 μαζί με τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Σταμάτη Ταλαδιανό και η ηττημένος θα παίξει με Δώρα Νικολή και Γιώργο Παπαχαραλάμπους την παραμονή του στο παιχνίδι. 



Επειδή πολλοί αγώνες ασυλίες μαζεύτηκαν όμως απόψε δεν θα έχουμε τέταρτο υποψήφιο αλλά αγώνα επάθλου. Ποια ομάδα θα τον κερδίσει;

Survivor 2024 spoiler 29/05: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου;



Πάμε λοιπόν στην σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές ή καλύτερα Κόκκινους και Μπλε αν προτιμάτε. Αγώνα επάθλου λοιπόν με τους Κόκκινους να πρέπει να διαχειριστούν το κλίμα μετά την υποψηφιότητα της Κατερίνας Δαλάκα, το οποίο δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα τους επηρεάσει αγωνιστικά.

Την ίδια στιγμή οι μπλε έχουν να διαχειριστούν τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση, με το κλίμα ωστόσο στην ομάδα τους να είναι αρκετά καλύτερα σε σχέση με τους Μπλε. Και επειδή μιλάμε για αγώνα επάθλου σίγουρα οι δύο ομάδες δεν θα έχουν ενίσχυση από Τούρκους παίκτες.

Αυτό σημαίνει πως εφόσον δεν αγωνιστεί ο Φάνης Μπολέτσης, ότι οι Κόκκινοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη στον αγώνα επάθλου, εφόσον κι αυτοί όμως δεν επηρεαστούν τόσο πολύ από το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.