Ads Top

Survivor Spoiler 29/5: Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τα μοιραία νέα στους παίκτες


Πριν από λίγες μέρες σας ανακοινώσαμε την τελική απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί για το μέλλον του φετινού κύκλου του Survivor. 

Συγκεκριμένα ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε να τελειώσει ο φετινός κύκλος, 10 περίπου μέρες πιο νωρίς από ότι τελείωσε πέρσι και γενικά από ότι ήταν προγραμματισμένο να τελειώσει.



Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε γνωστό στον Γιώργο Λιανό πως ο φετινός κύκλος πάει για φινάλε στα τέλη Ιουνίου αντί για τις αρχές Ιουλίου. Και ο λόγος είναι σαφής. 

Ότι η τηλεθέαση σημειώνει χαμηλά νούμερα και οι παίκτες λιγοστεύουν σημαντικά. Αυτό σε συνδυασμό πως σε λίγες μέρες ξεκινάει και το Euro 2024 έχουν κάνει την παραγωγή να πάρει την απόφαση να βάλει πιο γρήγορα φινάλε στο ριάλιτι.

Γιατί με το Euro τα ποσοστά τηλεθέασης αναμένεται να πέσουν ακόμα πιο χαμηλά.



Survivor 2024 spoiler 29/05: Το ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες

Έτσι, μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται ο Γιώργος Λιανός σε ένα από τα συμβούλια του νησιού να ανακοινώσει στους παίκτες που έχουν παραμείνει στο Survivor 2024 ότι το φινάλε θα έρθει πιο σύντομα και πως σε περίπου 2 εβδομάδες θα μαζέψουν σιγά σιγά τα πράγματά τους για μόνιμη επιστροφή στην Ελλάδα.



Η εξέλιξη αυτή σίγουρα θα ενθουσιάσει τους παίκτες, αφού αρκετοί έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν (δείτε εδώ) ενώ όλοι έχουν κουραστεί φέτος πιο πολύ απο ποτέ. Φυσικά ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με τους μισθούς τους, αφού έστω και μια εβδομάδα είναι σημαντικά χρήματα για τον καθένα. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί να τους... χαρίσει το ποσό αυτό. Άλλωστε φέτος το ριάλιτι έπεσε έξω σ' όλα, τι να πει 10-20 χιλιάρικα πιο μέσα. Ας μπει ένα τέλος λοιπόν μια ώρα αρχύτερα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.