Ads Top

Survivor Spoiler 28/5: Αποβάλλεται ο Φάνης Μπολέτσης από το παιχνίδι;


Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 2024 σχετικά με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και το μέλλον του Φάνη Μπολέτση! Λίγο πολύ είναι γνωστά όλα όσα έχουν συμβεί με τον Φάνη Μπολέτση τις τελευταίες μέρες.



Ο παίκτης των Μαχητών πριν δύο περίπου μήνες αντιμετώπισε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός μάχης για περίπου έναν μήνα και εδώ και μια εβδομάδα υποφέρει ξανά από χτύπημα στον ώμο. 

Μάλιστα ο ίδιος απέχει αγωνιστικά, όμως πριν από αυτό κατάφερε ξανά να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του για αρνητικούς λόγους. Ποιοι ήταν αυτοί;



Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Φάνη Μπολέτση και γιατί ο παίκτης, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα κινδύνευε με αποβολή από το Survivor; Και λέμε υπό φυσιολογικές διότι πλέον, εκεί που έχει φτάσει το πράγμα, αποκλείεται να αποβληθεί κάποιος ακόμα και αν κάνει την μεγαλύτερη παράβαση!

Survivor 2024 spoiler 28/05: Γιατί κινδυνεύει με αποβολή ο Φάνης Μπολέτσης;



Όπως είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο αρκετοί είναι οι παίκτες που κατηγορούν για κλοπή τον Φάνη Μπολέτση. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας έχουν κάνει επίθεση στον αντίπαλό του για το γεγονός πως στους στίβους μάχης τοποθετεί έτσι τα τοτέμ ώστε να πέφτουν πιο εύκολα και να κερδίζει τις μάχες.

Η αλήθεια όμως δεν είναι ακριβώς αυτή. Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η λέξη κλέφτης είναι και μια σπόντα προς την παραγωγή. Κι αυτό διότι φήμες θέλουν παίκτες των Μαχητών να έχουν πιαστεί στα πράσα να κλέβουν τροφή και άλλα υλικά από ντόπιους πολίτες, κάτι που όμως εδώ που τα λέμε το κάνουν διαχρονικά όλοι οι παίκτες του Survivor.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί γνωρίζει πολύ καλά όλα αυτά τα σκηνικά, όμως πλέον έχει χάσει τον έλεγχο και δεν μπορεί να πάρει ακρέες αποφάσεις. Εδώ περιόρισε τις αποχωρήσεις και πλέον φεύγει ένας παίκτης κάθε τρεις εβδομάδες, θα έδιωχνε κι όλας κάποιον, ειδικά όταν μιλάμε και για φαβορί;

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.