Ads Top

Survivor Spoiler 28/5: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα; Ποιον βγάζουν δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση - Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή

Τα πράγματα είναι λίγο πολύ μπερδεμένα ή καλύτερα πολύ μπερδεμένα. Αρχικά η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους περιμένουν τον χαμένη της ασυλίας της εβδομάδας για να δουν αν θα φύγουν ή θα μείνουν. 



Εκεί ήδη υποψήφιοι είναι οι Χριστόφορος Ταξίδης και Σταμάτης Ταλαδιανός. Αλλά η αλήθεια είναι πως έτσι όπως τα έχουν κάνει θα είναι όλοι υποψήφιοι. Δεν γίνεται αλλιώς.

Σήμερα λοιπόν έχουμε την τρίτη μάχη της εβδομάδας με Διάσημους και Μαχητές ή αν προτιμάτε Κόκκινους και Μπλε να δίνουν την μάχη τους για να παραμείνουν στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο! 



Με την ενίσχυση των Τούρκων παικτών πάντα, όταν αφορά μάχες για την ασυλία. Διάσημοι και Μαχητές λοιπόν καλούνται να μονομαχήσουν με όσους δυνάμεις τους έχουν απομείνει για να διατηρήσουν τις θέσεις τους στο Survivor. Ποια ομάδα δεν θα τα καταφέρει απόψε...

Survivor 2024 spoiler 28/05: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;



Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πως Γιώργος Γκιουλέκας και Κατερίνα Δαλάκα μπορούν να κάνουν παπάδες μαζί, ειδικά όταν δεν υπάρχει απέναντι ο Φάνης Μπολέτσης. Την ίδια στιγμή η Δώρα Νικολή βρίσκεται ήδη στον τάκο, οπότε οι μπλε χάνουν αρκετά στις μάχες.

Spoiler επιβεβαιωμένο για το σημερινό (28/05) επεισοδίο του Survivor 2024 δεν έχουμε αλλά μια αρχική εκτίμηση, όπως κάθε μέρα, μπορούμε να κάνουμε. Όπως έχουν τα δεδομένα και με τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση, οι Κόκκινοι δείχνουν ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και απόψε.

Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό το spoiler υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι σίγουρα ο Ντάνιελ Νούρκα, ενώ αν υπάρξει ανατροπή στο αποτέλεσμα τότε στον τάκο θα βρεθεί ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.