Ads Top

Survivor Spoiler 28/5: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία;


Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Αγώνας τρίτης ασυλίας της εβδομάδας με Κόκκινους και Μπλε να τα δίνουν όλα για τη νίκη που θα τους κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο!

Τα πράγματα είναι λίγο πολύ μπερδεμένα ή καλύτερα πολύ μπερδεμένα. Αρχικά η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους περιμένουν τον χαμένη της ασυλίας της εβδομάδας για να δουν αν θα φύγουν ή θα μείνουν. 



Εκεί ήδη υποψήφιοι είναι οι ΧριστόφοροςΤ αξίδης και Σταμάτης Ταλαδιανός. Αλλά η αλήθεια είναι πως έτσι όπως τα έχουν κάνει θα είναι όλοι υποψήφιοι. Δεν γίνεται αλλιώς.

Σήμερα λοιπόν έχουμε την τρίτη μάχη της εβδομάδας με Διάσημους και Μαχητές ή αν προτιμάτε Κόκκινους και Μπλε να δίνουν την μάχη τους για να παραμείνουν στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο! 



Με την ενίσχυση των Τούρκων παικτών πάντα, όταν αφορά μάχες για την ασυλία. Διάσημοι και Μαχητές λοιπόν καλούνται να μονομαχήσουν με όσους δυνάμεις τους έχουν απομείνει για να διατηρήσουν τις θέσεις τους στο Survivor. Ποια ομάδα δεν θα τα καταφέρει απόψε..

Survivor 2024 spoiler 28/05: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας;



Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πως Γιώργος Γκιουλέκας και Κατερίνα Δαλάκα μπορούν να κάνουν παπάδες μαζί, ειδικά όταν δεν υπάρχει απέναντι ο Φάνης Μπολέτσης. Την ίδια στιγμή η Δώρα Νικολή βρίσκεται ήδη στον τάκο, οπότε οι μπλε χάνουν αρκετά στις μάχες.

Όπως έχουν τα δεδομένα και με τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση, οι Κόκκινοι δείχνουν ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και απόψε. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.