Ads Top

Survivor Spoiler 23/5: Τραγικό φινάλε για τον Φάνη Μπολέτση


Έντονο πονοκέφαλο προκάλεσε στην παραγωγή ο τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση, ο οποίος τον έστειλε εκτός δράσης.

Από χτες σας αποκαλύψαμε πως αν ήμασταν 2-3 μήνες πιο πριν τότε υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο ο Φάνης Μπολέτσης να αποχωρήσει από το Survivor. Άλλωστε και στο παρελθόν είχε έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός για περίπου 40 ημέρες.



Τι ισχύει όμως με τον υπάρχονται τραυματισμό; Ποια είναι η αλήθεια; Τι κρύβουν από την παραγωγή; 

Χτες είδαμε τον Φάνη Μπολέτση να τραυματίζεται άσχημα στον ώμο, με τον ίδιο να τονίζει πως αν του έχει βγει θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Άλλωστε σ' όποιον έχει βγει ο ώμος γνωρίζει πολύ καλά πόσο πολύ πονάει η όλη φάση.

Survivor 2024 spoiler 23/05: Ποια η αλήθεια για τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση;



Είναι κοινό μυστικό στον Άγιο Δομίνικο πως ο τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση είναι πιο σοβαρός από αυτό που θέλουν να παρουσιάσουν προς τα έξω. Και γιατί τον παρουσιάζουν έτσι; Διότι μετά τις μαζικές οικειοθελείς αποχώρησεις δεν υπάρχει χώρος και για άλλη και ειδικά για τον πιο δυνατό αγωνιστικά άνδρα του Survivor 2024.

Ο Φάνης Μπολέτσης δεν θα αγωνιστεί στο 100% ξανά στο φετινό Survivor κι αυτό είναι που τον βγάζει από το βάθρο του φαβορί. 



Μια τραγική εξέλιξη για τον οποίο, ο οποίος μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα φάνταζε ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο και τα 100.000 ευρώ. 

Όπως και να έχει η εξέλιξη αυτή έχει επηρεάσει και ψυχολογικά τον παίκτη των Μαχητών, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να του σταθούν και να τον κάνουν να συνεχίσει με ψηλά το κεφάλι. 

Άλλωστε ο Φάνης Μπολέτσης, από την πρώτη στιγμή του Survivor 2024, έχει αποδείξει πως είναι ένα παιδί κι ένας αθλητής που δεν τα παρατάει ποτέ στα δύσκολα. Πόσω μάλλον τώρα που οδεύουμε προς το μεγάλο φινάλε του Survivor 2024.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.