Ads Top

Survivor Spoiler 22/5: Ποιος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα; Ποιον βγάζουν τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση - Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή

Ποιος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση όπως αυτός θα προκύψει από τον αγώνα ασυλίας της Τετάρτης;



Τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα. Πολλοί είστε αυτοί που δεν έχετε καταλάβει στο 100% πως θα γίνει η αποχώρηση της εβδομάδας. 

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν πως η Δώρα Νικολή δεν θα είναι υποψήφια μαζί με άλλους 4 υποψηφίους αλλά θα αγωνιστεί στον τελικό παραμονής με τον ηττημένο από τους τέσσερις. 



Με λίγα λόγια θα έχει μια και μοναδική ευκαιρία να παραμείνει στο Survivor, παρότι η ίδια έχει αποκαλύψει πως θέλει να αποχωρήσει έτσι κι αλλιώς.

Survivor 2024 spoiler 22/05: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία της εβδομάδας

Ακόμα οριστικό spoiler δεν αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να κάνουμε την αρχική μας εκτίμηση! Όπως βλέπουμε λοιπόν και στο trailer, ο Φάνης Μπολέτσης θα έχει έναν σοβαρό τραυματισμό που θα οδηγήσει τον παίκτη εκτός αγωνιστικού χώρου. Θα είναι τόσο σοβαρός ώστε να μην μπορέσει να συνεχίσει το παιχνίδι;



Πάμε όμως στο θέμα μας! Ποιος κερδίζει απόψε; Σίγουρο spoiler δεν υπάρχει ακόμα αλλά κάποιες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θέλουν νικητές τους Μαχητές, κάτι που σημαίνει πως θα βρεθούν στο τάκο οι Διάσημοι! Ισχύει ή όχι;

Εφόσον επιβεβαιωθεί 100% υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Αν δεν επιβεβαιωθούν τότε στον τάκο θα βρεθεί, έστω και τραυματίας, ο Φάνης Μπολέτσης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.