Ads Top

Survivor Spoiler 22/5: Ποια ομάδα κερδίζει την τέταρτη ασυλία;


Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Αγώνας τέταρτης ασυλίας σήμερα στο Survivor 2024 με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν τον αγώνα τους για να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο! Ποιος θα τα καταφέρει;



Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα αυτή την εβδομάδα. Πολλοί είστε αυτοί που δεν έχετε καταλάβει στο 100% πως θα γίνει η αποχώρηση της εβδομάδας. 

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν πως η Δώρα Νικολή δεν θα είναι υποψήφια μαζί με άλλους 4 υποψηφίους αλλά θα αγωνιστεί στον τελικό παραμονής με τον ηττημένο από τους τέσσερις. Με λίγα λόγια θα έχει μια και μοναδική ευκαιρία να παραμείνει στο Survivor, παρότι η ίδια έχει αποκαλύψει πως θέλει να αποχωρήσει έτσι κι αλλιώς.



Προς το παρών υποψήφιοι προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα, από το Survivor 2024 είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο Χριστόφος Ταξίδης και ο Ντάνιελ Νούρκα και όλα θα κριθούν στη σημερινή ασυλία που είναι κρίσιμη και... περίεργη. Διότι αν χάσουν οι Μαχητές γίνεται μεγάλο μπέρδεμα. Κι αυτό διότι όπως θα δούμε τραυματίζεται σοβαρά ο Φάνης Μπολέτσης, την ίδια στιγμή που η Δώρα έχει χάσει ήδη στην ασυλία της περασμένης εβδομάδας και δεν απομένει άλλος παίκτης για να βγει υποψήφιος. Μπέρδεμα παιδιά.

Survivor 2024 spoiler 22/05: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία της εβδομάδας



Ακόμα οριστικό spoiler δεν αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να κάνουμε την αρχική μας εκτίμηση! Όπως βλέπουμε λοιπόν και στο trailer, ο Φάνης Μπολέτσης θα έχει έναν σοβαρό τραυματισμό που θα οδηγήσει τον παίκτη εκτός αγωνιστικού χώρου. Θα είναι τόσο σοβαρός ώστε να μην μπορέσει να συνεχίσει το παιχνίδι; Σε λίγο θα σας έχουμε οριστικό spoiler και εδώ στο Athensmagazine.gr.

Πάμε όμως στο θέμα μας! Ποιος κερδίζει απόψε; Σίγουρο spoiler δεν υπάρχει ακόμα αλλά κάποιες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θέλουν νικητές τους Μαχητές, κάτι που σημαίνει πως θα βρεθούν στο τάκο οι Διάσημοι!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.