Ads Top

Survivor Spoiler 20/5: Επιβεβαιώνονται οι φήμες! Φεύγει κι αυτός οικειοθελώς!


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor με ακόμα έναν παίκτη να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Survivor 2024 και εκτός Αγίου Δομίνικου!

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Μα φυσικά για την Δώρα Νικολή, που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Survivor, αφού έχει χάσει τη πρώτη μάχη της ασυλίας και θα δώσει μάχη με τον δεύτερο ηττημένο, αυτής της εβδομάδας. 



Ήδη υποψήφιος είναι ο Σταμάτης, ενώ στη λίστα αναμένεται να είναι σχεδόν όλοι οι παίκτες αφού έχουν μείνει ελάχιστοι ακόμα μέσα στο παιχνίδι.

Ωστόσο ενδέχεται να μην έχει τα κουράγια να περιμένει μέχρι τότε η Δώρα Νικολή. Έχει πάρει απόφαση πως οι μπαταρίες της άδειασαν και πως θα περιμένει πως και πως το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα. 



Άλλωστε είναι 5 μήνες μακριά από τα παιδιά της κι αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στο Survivor, ειδικά μετά την κόντρα που είχε με τον Χριστόφορο Ταξίδη και την απόφαση της κόκκινης ομάδας να μην την πάρει μαζί της σε έπαθλο.

Survivor 2024 spoiler 20/05: Αποχωρεί οικειοθελώς η Δώρα Νικολή;



Ποια είναι η αλήθεια για την κατάσταση της Δώρας Νικολή; Σύμφωνα με πληροφορίες η Δώρα έχει μεταφέρει στην παραγωγή την επιθυμία της να αποχωρήσει, όχι τώρα, αλλά εδώ και αρκετό καιρό.

Η παραγωγή προσπαθεί με νύχια και με δόντια να την κρατήσει, διότι είναι μετρημένα κουκιά και να αποχωρήσει μέσα από την διαδικασία αποχώρησης, ώστε να μην βγουν κι άλλο εκτός προγραμματισμού. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν διαρρεύσει η Δώρα Νικολή στην διαδικασία αποχώρησης της εβδομάδας θα κάτσει να χάσει (διακριτικά πάντα) και θα είναι εκείνη που θα πάρει άμεσα το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Μια εξέλιξη που ανακουφίζει την παραγωγή, καθώς αν έφευγε κι εκείνη εκτός προγραμματισμού τότε θα υπήρχε ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα. Άλλωστε και στο trailer της ημέρας (20/05) για το Survivor 2024 βλέπουμε την Δώρα Νικολή να εκφράσει τις δύσκολες στιγμές που βιώνει μέσα στο ριάλιτι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.