Ads Top

Survivor Spoiler 20/5: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα - Ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, τι αναφέρει η πρώτη διαρροή

Λίγες εβδομάδες μας έμειναν μονάχα για το τέλος του Survivor, του παιχνιδιού που έχει αναδειχθεί πια ως το απόλυτο ριάλιτι, με την επιβίωση των παικτών να γίνεται πραγματικό αντικείμενο μελέτης, αφού χρειάζεται να αντέξουν αρκετούς μήνες, προκειμένου να κερδίσουν στο τέλος το μεγάλο έπαθλο.



Κι αφού όσοι έφτασαν έως εδώ τα κατάφεραν τόσο καλά, έχουν απομείνει για αυτούς μόνο μερικές εβδομάδες. 

Έχουν... φάει όλο το γάιδαρο και τους έχει μείνει μόνο η ουρά, περιμένοντας ουσιαστικά να περάσουν οι μέρες έως τη στιγμή, που θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα, προκειμένου να σταθούν μπροστά στο κοινό στο Γαλάτσι.



Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο, άλλωστε, είναι τέτοιες που ακόμη δεν τους επιτρέπουν σε καθολικό βαθμό να σκεφτούν το ταξίδι του γυρισμού στην πατρίδα. 

Είδαμε, εξάλλου, πώς συμπεριφέρθηκε η κόκκινη ομάδα στη Δώρα Νικολή για το μεγάλο... ατζουνικό έπαθλο, μετά την επικράτησή τους, κάτι που στο νέο επεισόδιο θα αποτελέσει κεντρικό θέμα συζήτησης, αφού ήταν απόλυτα λογικό η εν λόγω παίκτρια να επηρεαστεί αρνητικά από τη στάση των μέχρι πρότινος συμπαικτών της.



Survivor 2024 spoiler 20/05: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όλοι, πάντως, πρέπει να συγκεντρωθούν μεταξύ άλλων στη δεύτερη ασυλία, που πλησιάζει. Υπενθυμίζεται, ότι οι παίκτες του δικού μας Survivor συνεχίζουν να αγωνίζονται μαζί με τους All Stars της Τουρκίας, με τα πράγματα σε κάθε αναμέτρηση να είναι οριακά, προτού μάθουμε το δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ποιος θα είναι ο παίκτης, όμως, που θα προκύψει ως δεύτερος υποψήφιος; Πολλοί παίκτες δεν έμειναν στην μπλε ομάδα, με τον Ντάνιελ Νούρκα μάλλον να είναι η επικρατέστερη περίπτωση, με την κόκκινη ομάδα να έχει ως δικό της φαβορί τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους στο σενάριο της δικής της ήττας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.