Ads Top

Survivor Spoiler 17/5: «Βόμβα» με διπλή οικειοθελή αποχώρηση στο Survivor!


Το Survivor είναι πολύ κοντά στο τέλος της διαδρομής και για την φετινή του σεζόν, έχοντας προσφέρει εκ νέου πολλές ανατροπές, συγκινήσεις, παίκτες που έχουν γράψει την ιστορία τους στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και νέα πρόσωπα που είχαν το ενδιαφέρον τους.

Μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή, οι παίκτες έχουν μειωθεί στους οκτώ από τους εννέα, που είχαν απομείνει, κάτι που σημαίνει πως έχει μείνει να πραγματοποιηθούν άλλες τρεις αποχωρήσεις, προτού γυρίσουν οι φιναλίστ στην Ελλάδα, για να παραστούν ενώπιον ζωντανού και τηλεοπτικού κοινού στο Άλσος Βεΐκου, ζητώντας την κούπα.



Οι παίκτες, πάντως, δείχνουν να ανυπομονούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, καθώς το τελευταίο Survivor φαίνεται πως ήταν αρκετά σκληρό, φέρνοντάς τους πολλές φορές στα όριά τους. 

Περίμεναν, επί της ουσίας, το πάρτι της ένωσης για να αρχίσουν να αποχωρούν μαζικά, βάζοντας την παραγωγή σε πολύ δύσκολη θέση το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα οι αγωνιστικές αποχωρήσεις... να καθυστερήσουν.

Survivor 2024 spoiler 17/05: Οι σκέψεις της Δώρας και του Φάνη για το μέλλον τους στο ριάλιτι



Η Δώρα Νικολή, για παράδειγμα, συνεχίζει κανονικά μετά την τελευταία μονομαχία στο παιχνίδι, όμως η κούρασή της δεν μπορεί να κρυφτεί. «Το σώμα αντέχει, το μυαλό κουράζεται», ανέφερε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας μετά την ήττα, αλλά και παραμονή της παράλληλα, με τον Φάνη Μπολέτση επίσης να βρίσκεται στα δικά του όρια, έχοντας πιεστεί πολύ και τα πράγματα να είναι δύσκολα και για τους δύο.

Κάπως έτσι, δε θα έπρεπε να αποκλειστεί ακόμη και μια διπλή τους αποχώρηση, καθώς θα ήθελαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, έχοντας πετύχει όσα ήθελαν με τόσους μήνες στο ριάλιτι. Η λογική λέει, ότι θα μείνουν, καθώς είναι αγαπητοί στο κοινό κι έχουν καλές πιθανότητες να πάνε στο Γαλάτσι, όμως τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.