Ads Top

Survivor Spoiler 16/5: Βόμβα! Μια ανάσα από την αποχώρηση ο Φάνης Μπολέτσης;



Δεν παίρνει ανάσα η παραγωγή του Survivor από τις εξελίξεις σχετικά με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Τι συμβαίνει; Είναι γνωστό πως φέτος είναι με διαφορά ο χειρότερος κύκλος του Survivor που έχει δει στην ελληνική τηλεόραση. 



Οι λάθος επιλογές παικτών, σε συνδυασμό με με τις μαζικές οικειοθελείς αποχωρήσεις έχουν τινάξει στον άερα τo Survivor 2024.

Φανταστείτε πως, αυτή την εβδομάδα, παρότι έχουμε υποψηφίους προς αποχώρηση δεν θα έχουμε... αποχώρηση και εκείνος που θα χάσει θα είναι αυτόματα υποψήφιος την επόμενη εβδομάδα, που θα ήταν έτσι κι αλλιώς αφού οι επιλογές είναι ελάχιστες. Ότι να ναι εν ολίγης.



Και μέσα σ' όλα αυτά έχουμε ακόμα μια εξέλιξη που πάει να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Μετά τις μαζικές αποχωρήσεις δυνατών παικτών, την τελευταία εβδομάδα είδαμε και δύο από τις πιο ισχυρές αγωνιστικά παίκτριες να φεύγουν, στην ουσία με την θέλησή τους. 

Άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει γι' αυτό πριν καν φύγουν. Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor 2024 spoiler 16/05: Μεγάλος κίνδυνος για το μέλλον του Survivor 2024



Βρισκόμαστε στα μέσα Μαΐου και η αλήθεια είναι πως έχουμε ακόμα 1,5 μήνα για το φινάλε και του φετινού κύκλου. 

Ωστόσο μέχρι τότε πως θα πορευτούν οι δύο ομάδες; Κανονικά πρέπει να έχουμε μόλις τρεις αποχωρήσεις ακόμα, ωστόσο όσο το ριάλιτι είναι αγωνιστικό υπάρχει ο κίνδυνος για οικειοθελείς αποχωρήσεις λόγω τραυματισμών. Κι αυτό πάει να συμβεί και με την περίπτωση του Φάνη Μπολέτση.

Ο παίκτης των μπλε χτύπησε χτες και σήμερα έχει εντολή από τους γιατρούς να μην παίξει. Ωστόσο θα μπει με δική του ευθύνη και υπάρχει κίνδυνος να τεθεί κι αυτός εκτός Survivor. Γι' αυτό και η παραγωγή έχει ζητήσει από τους παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μέχρι το τέλος του ριάλιτι. Είναι μετρημένα κουκιά άλλωστε...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.