Ads Top

Survivor Spoiler 14/5: Ποιος βγαίνει τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα; Ποιον ψηφίζουν τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση; 

Στη τελική του ευθεία έχει μπει το Survivor 2024. Ποιος θα είναι απόψε ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Τι αναφέρουν τα αρχικά spoilers; Το Survivor 2024 είναι η αλήθεια πως έχει τιναχτεί στον αέρα και μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη. 



Αναγκαστικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε την απόφαση να κάνει μίξη των Διασήμων και των Μαχητών με αντίστοιχους Τούρκους παίκτες ώστε να βγαίνουν οι μονομαχίες.

Η αλήθεια είναι πως μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους μπλε, αφού μένουν με τρεις Έλληνες παίκτες, τον Φάνη Μπολέτση, τον Ντάνιελ και τον Σταμάτη Ταλαδιανό, ενώ στους Διάσημους έχουν μείνει πέντε παίκτες, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο Χριστόφορος Ταξίδης, η Κατερίνα Δαλάκα και η Δώρα Νικολή.



Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την τρίτη ασυλία; Να θυμίσουμε πως οι Κόκκινοι έχουν χάσει τις δύο πρώτες και έχουν βγάλει ως υποψήφιους προς αποχώρηση την Δώρα Νικολή και τον Χριστόφορο Ταξίδη! Θα χρειαστεί να βγάλουν και τρίτον.

Survivor 2024 spoiler 14/05: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία και ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση;



Η αλήθεια είναι πως από την μέρα που μπήκαν και οι Τούρκοι παίκτες στο παιχνίδι οι μπλε δείχνουν να είναι πιο δυνατοί.

Ωστόσο αυτό ίσχυε και όταν ήταν μέσα στο παιχνίδι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Με την αποχώρησή της, η οποία ακόμα δεν έχει προβληθεί, οι μπλε θα αποδυναμωθούν. Άλλωστε η Σταυρούλα σήμερα δεν θα αγωνιστεί αφού είναι στο νοσοκομείο, μέχρι να αποχωρήσει.

Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για νίκη των Κόκκινων απόψε, κάτι που ωστόσο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί στο 100%. 

Εφόσον επιβεβαιωθεί η αρχική αυτή πληροφορία τότε στον τάκο θα βρεθεί είτε ο Ντάνιελ, είτε ο Σταμάτης. Απλά τα πράγματα. 

Αντίθετα αν έχουμε ανατροπή και οι Μαχητές κάνουν το 3-0 τότε 100% τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.