Ads Top

Survivor Spoiler 12/5: Ποιος βγαίνει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα; Ποιον ψηφίζουν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση; 

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή του, λοιπόν, πήραν τη μεγάλη απόφαση και, στο εξής, οι Έλληνες και οι Τούρκοι παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης θα παίζουν μαζί, μέχρι να φύγουν όσοι χρειάζονται από τη δική μας πλευρά, προκειμένου να οδηγηθούμε στο Άλσος Βεΐκου, κάτι που, όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, θα συμβεί αρκετά πιο σύντομα από όσο περιμέναμε.



Η ουσία, αυτή τη στιγμή, είναι ότι δημιουργείται μια ιδιαίτερη συνθήκη στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ και μένει να φανεί ποια από τις δύο ομάδες, η κόκκινη ή η μπλε, θα ευνοηθεί περισσότερο στα αγωνίσματα. Έχει, πάντως, το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον, ιδιαίτερα από τη στιγμή που στην τουρκική πλευρά αγωνίζονται οι All Stars του ριάλιτι επιβίωσης, γεγονός που από μόνο του μπορεί να μας... ιντριγκάρει αρκετά.

Survivor 2024 spoiler 12/05: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την ασυλία με τους Τούρκους



Όλα αυτή τη στιγμή, που περιμένουμε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Μετά το έκτακτο συμβούλιο, όπου αναφερθήκαμε, οι παίκτες από τις δύο χώρες θα μπουν στο στίβο μάχης, καθένας για τη δική του ομάδα, και στο ελληνικό Survivor στο τέλος της ημέρας αναμένεται, φυσικά, να μάθουμε το ποιος από τους εννέα εναπομείναντες παίκτες θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, στο κανονικό πια συμβούλιο του νησιού.


Ποιος, λοιπόν, θα βγει... στον τάκο και θα χρειαστεί στο τέλος της εβδομάδας να μονομαχήσει; 



Με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να μην επιθυμεί άλλο να αποχωρήσει οικειοθελώς, σε περίπτωση ήττας της μπλε ομάδας δεν πρέπει να αποκλείουμε νέα υποψηφιότητα του Σταμάτη Ταλαδιανού, όπως και του Χριστόφορου Ταξίδη σε περίπτωση που χάσει η κόκκινη, με περισσότερες πληροφορίες να έρχονται σύντομα στα χέρια μας και, ασφαλώς, θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.