Ads Top

Survivor: BOMBA με αποβολή στον Άγιο Δομίνικο!


Τρομερό σκηνικό έγινε με παίκτη στο Survivor, ο οποίος είναι κοντά στην έξοδο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 2024, καθώς το μέλλον του Φάνη Μπολέτση στο παιχνίδι είναι αβέβαιο. 



Ο παίκτης των Μαχητών  είχε έναν τραυματισμό περίπου δυο μήνες πριν και τον άφησε εκτός μάχης για περίπου έναν μήνα. Την τελευταία εβδομάδα υποφέρει ξανά από το χτύπημα στον ώμο του και ο ίδιος απέχει πλέον αγωνιστικά, ωστόσο κατάφερε ξανά να… τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Οι λόγοι που ήρθε στο προσκήνιο ο Φάνης Μπολέτσης ήταν αρνητικοί και οριακά άξιζαν αποβολή από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο (27/05), αρκετοί είναι οι παίκτες που κατηγορούν για κλοπή τον Φάνη Μπολέτση, με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα να κάνουν… επίθεση στον αντίπαλό τους για το γεγονός αυτό, κάτι που είχε γίνει και παλαιότερα για διαφορετικούς λόγους.



Οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η λέξη «κλέφτης» που χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι, είναι μία… σπόντα προς την παραγωγή του ριάλιτι και αυτό συμβαίνει διότι παίκτες από τους Μαχητές έχουν βρεθεί να κλέβουν τροφή και άλλα υλικά από ντόπιους πολίτες. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί γνωρίζει τα σκηνικά αυτά, ωστόσο δεν φαίνονται στον «ορίζοντα» οι αντιδράσεις του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.