Ads Top

Survivor Spoiler 20/5: Τρισευτυχισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις ο Ατζούν!


Το Survivor αποτελεί μια αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια τα τελευταία επτά χρόνια, καθώς από το 2017, όταν μας παρουσίασε για πρώτη φορά τη σύγχρονη εκδοχή του ο Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει... φανατικούς στο τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας, που για έξι μήνες παρακολουθούν με αγωνία το τι συμβαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πολλοί, πια, έχουν το όνειρο του να πάνε στον Άγιο Δομίνικο και να ζήσουν τη μεγάλη περιπέτεια. 



Για αυτό το λόγο, άλλωστε, και οι αιτήσεις κάθε φορά «σπάνε» τα ρεκόρ και λίγοι είναι εκείνοι, που μαζί με τους επώνυμους που δέχονται την πρόκληση, καταφέρνουν να επιλεγούν, ώστε να κάνουν το μεγάλο ταξίδι από την Ελλάδα μέχρι το νησί της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Οι κακουχίες είναι πολλές, παρά το προστατευμένο περιβάλλον της παραγωγής, αλλά και η εμπειρία είναι μοναδική. 



Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως οι περισσότεροι που έχουν πάει μία φορά και γίνονται αρκετά αναγνωρίσιμοι, αποθεώνουν τον Ατζούν και πηγαίνουν και δεύτερη φορά. Ίσως και... περισσότερες από δύο, δείχνοντας το πόσο θέλουν κάθε φορά να βιώνουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Survivor 2024 spoiler 20/05: Η πολιτική εξέλιξη που εξασφαλίζει τη συνέχεια του ριάλιτι



Ο Ατζούν, φυσικά, θέλει πάντοτε η παραγωγή του να έχει την απόλυτη εξασφάλιση, όντας σε μια περιοχή, όπου πολλές φορές οι πολιτικές καταστάσεις είναι ιδιαίτερες. Αυτό δεν ισχύει, όμως, για τη Δομινικανή Δημοκρατία, καθώς στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο, ο νυν πρόεδρος Λουίς Αμπιντέρ επανεκλέχθηκε με ποσοστό στο 58.87%, με το 25.52% των ψήφων καταετρημένο.

Κάτι τέτοιο, φυσικά, σημαίνει πως ο Τούρκος παραγωγός μπορεί να έχει... ήσυχο το κεφάλι του, με τον Αμπιντέρ να έχει ήδη τις διπλάσιες ψήφους σχεδόν από τον βασικό του ανταγωνιστή, τον Λεονέλ Φερνάντες, που συγκεντρώνει το 27.25% στο ίδιο ποσοστό καταμετρημένων ψήφων. 

Όλα βαίνουν καλώς, λοιπόν, και το Survivor μπορεί κανονικά να συνεχίσει στην παραγωγή και την προβολή του, αν και αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα με πιθανή αποχώρηση και άλλου παίκτη στο φετινό Survivor.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.