Ads Top

Home Alone: Οι φωτό που αποδεικνύουν ότι η βίλα MακΚάλιστερ δεν υπήρξε ποτέ – Η ταινία γυρίστηκε σε στούντιο (pics)


Και κάπως έτσι γκρεμίστηκαν οι αναμνήσεις μας

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα, εντυπωσιακά και θρυλικά πλέον κινηματογραφικά σπίτια είναι αυτό της οικογένειας ΜακΚάλιστερ από την ταινία «Home Alone».



Το σπίτι βγήκε προς πώληση για δεύτερη φορά, με μια τιμή που είναι σίγουρα εντυπωσιακή. Το ακίνητο, το οποίο κατασκευάστηκε το 1921 στην πόλη Winnetka του Ιλινόις, διατίθεται για 5,25 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή είναι η πρώτη φορά που πωλείται από το 2012, όταν οι τωρινοί ιδιοκτήτες το απέκτησαν για 1,58 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Zillow, οι ιδιοκτήτες ανακαίνισαν και επέκτειναν το σπίτι το 2018, δίνοντας μεγάλη προσοχή στη διατήρηση των αρχιτεκτονικών λεπτομερειών και της ακεραιότητας των πιο αξέχαστων και αναγνωρίσιμων χώρων του σπιτιού.

Ένας κόσμος γκρεμίστηκε 33 χρόνια μετά: Εσύ ξέρεις τι (παράνομη) δουλειά έκανε ο πατέρας του Κέβιν στο Home Alone και είχε τέτοιο σπίτι και τόσα λεφτά;



Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική από τον μύθο. Και η πραγματικότητα είναι ότι πολλές αυτές τις σκηνές που θυμόμαστε από το εσωτερικό του σπιτιού, τις κλασικές σκηνές από τα δωμάτια, το υπόγειο, τον πάνω όροφο κτλ δεν χρησιμοποιήθηκαν οι χώροι του σπιτιού αλλά ένα διαφορετικό στούντιο που φτιάχτηκε σε άλλο χώρο, που ήταν ολόιδιο με το εσωτερικό του σπιτιού αλλά είχε πολύ μεγαλύτερους έξτρα χώρους για το συνεργείο και τον εξοπλισμό της παραγωγής.

Όσο μεγάλο και να ήταν το αυθεντικό σπίτι, το συνεργείο χρειαζόταν και άλλο χώρο, ειδικά για μία ταινία που το μεγαλύτερο μέρος της γυρίζεται εσωτερικά. Ο χώρος που χρησιμοποιήθηκε για να στηθεί το στούντιο, που θα έμοιαζε με το εσωτερικό του σπιτιού των Μακάλιστερ, ήταν στο λύκειο New Trier Township που βρίσκεται επίσης στην πόλη Winnetka.



Το νέο σκηνικό χτίστηκε από το μηδέν στο άδειο γυμναστήριο του λυκείου και στον χώρο της πισίνας και θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες για τις σκηνές με τα κασκαντεριλίκια και τις παγίδες. Το δεντρόσπιτο του μικρού Κέβιν κατασκευάστηκε στην αυλή του σπιτιού επίσης από το μηδέν και αφαιρέθηκε μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια στην ανακατασκευή του αυθεντικού σπιτιού σε νέο σετ είναι εντυπωσιακή όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες στο gallery στο τέλος του άρθρου.

 Δείτε τις φωτογραφίες-αποκάλυψη:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.