Ads Top

Αποκάλυψη Μπαρτζώκα για το Final 4 του 2009 στο Βερολίνο!


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το Final 4 και τόνισε πως ελπίζει η ομάδα του να έχει καλύτερη τύχη από τις προηγούμενες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θυμήθηκε τα... νιάτα του και το 2009, όταν και είδε το Final 4 του Βερολίνου ως οπαδός, με τον ίδιο να τονίζει πως θέλει να δει τον Ολυμπιακό να έχει... καλύτερη τύχη από τα προηγούμενα χρόνια.



Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Βασικά έχουμε κίνητρο απλά με το να είμαστε εδώ. Όταν είσαι στις καλύτερες 4 ομάδες της Ευρώπης και έχεις την ευκαιρία να παλέψεις σε αυτό το επίπεδο, είναι από μόνο του κίνητρο, δεν χρειαζόμαστε κίνητρο λόγω του ό,τι συνέβη πέρσι στον τελικό. Απλά το να είμαστε εδώ είναι κίνητρο και έχουμε παίκτες μαχητές και θα παλέψουμε για αυτό»



Για το πώς κατάφερε ο Ολυμπιακός να φτάσει στο Final 4 παρά τους παίκτες που έφυγαν:

«Θα είναι μεγάλη απάντηση γιατί μιλάμε για ανθρώπους και το πιο σημαντικό ήταν να είμαστε στην ίδια σελίδα. Χάσαμε παίκτες αλλά είμαστε εδώ. Έχουμε ένα γκρουπ ανθρώπων, όχι μόνο μέσα στην ομάδα, αλλά και γύρω από αυτήν, που μπορούν να μεταφέρουν την νοοτροπία του συλλόγου και το πώς πρέπει να παραμένουμε ταπεινοί και με κίνητρο. Χαίρομαι που το κάναμε και είμαστε εδώ. Δεν είναι εύκολο να είμαστε για πρώτη φορά 3 σερί σεζόν στο Final 4. Ήμασταν άτυχοι τις προηγούμενες αλλά είμαστε εδώ. Έχουμε παίκτες ανιδιοτελής που αντιπροσωπεύουν ό,τι είναι ο Ολυμπιακός».



Για το αν έχει δει ξανά τις ήττες των προηγούμενων ετών στο Final 4 τις τελευταίες ημέρες:

«Δεν είδαμε κανένα βίντεο από τα νικητήρια καλάθια των Μίτσιτς - Γιουλ. Να μην δώσουμε ξανά την ευκαιρία στον Γιουλ να κάνει ντρίπλα με το δεξί και θα πάρει αυτό το σουτ. Είχα χάσει ένα ματς με την Μπαρτσελόνα με τον ίδιο τρόπο από τον Γιουλ. Ήταν ένα βάιραλ βίντεο με τον Γιουλ, όμως δεν χρειαζόμαστε να δείξουμε κάτι από αυτά».

Για την εμπειρία του από τα Final 4 του Βερολίνου το 2009 και του 2016:

«Δεν ήταν το ίδιο. ήμασταν σταχτοπούτα και ήταν τρομερό το να είμαστε εδώ. Παίξαμε με την πρωταθλήτρια ΤΣΣΚΑ και ήταν παράξενο. Όλο το φως που έπεσε πάνω στην ομάδα από τα μίντια, χρειάζεσαι περισσότερες φορές για να πάρεις το τρόπαιο. Ήμουν στο 2009 ως οπαδός εδώ. Το Βερολίνο είναι σπουδαία πόλη. Ελπίζουμε πως η ανάμνηση θα είναι διαφορετική φέτος και θα πάρουμε τον τίτλο».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.