Ads Top

Exatlon: Οι υποψήφιοι παρουσιαστές και το πρώτο trailer


Νέες προκλήσεις από τη νέα χρονιά στον ΣΚΑΪ, καθώς το Exatlon γίνεται πραγματικότητα. Το βράδυ της Πέμπτης 23/5 κατά τη διάρκεια της προβολής του νέου επεισοδίου του Survivor 2024, είδαμε για πρώτη φορά το τρέιλερ για το νέο παιχνίδι, που έχει έντονο το αγωνιστικό αποτύπωμα του reality επιβίωσης, χωρίς ωστόσο τις προστριβές ανάμεσα στους παίκτες.

Έξι πίστες, αντί για μία, περιμένουν τους υποψήφιους που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή και να ανεβάσουν το παιχνίδι στην κορυφή. 



«Το πιο εντυπωσιακό σκηνικό περιμένει εσένα που ξέρεις να αγωνίζεσαι και έχεις στόχο το μεγάλο έπαθλο. Δήλωσε τώρα συμμετοχή, Exatlon! Παιχνίδι σε άλλη πίστα», λέει το casting call του παιχνιδιού, που αναμένεται να προβληθεί σύντομα.

Δείτε το πρώτο trailer:




Οι πιθανοί παρουσιαστές του Exatlon

Ανάμεσα στους υποψήφιους παρουσιαστές για το Exatlon έχουν ακουστεί τα ονόματα του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Κωνσταντίνου Βασάλου. Μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star ο Σπύρος Μαρτίκας είχε σχολιάσει το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, καθώς και το ενδεχόμενο να βρεθεί εκεί.



«Το ‘χω δει το Exatlon. Οι πίστες του παιχνιδιού ήταν δίπλα στις δικές μας στο Survivor. Είναι άκρως αγωνιστικό. Οι παίκτες γυμνάζονται κανονικά και τρώνε. Εγώ μεγάλωσα, οπότε θεωρώ πως δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ αγωνιστικά. Δεν γίνεται να δημιουργηθεί ένα καινούριο project στον Άγιο Δομίνικο και να μην είναι ο Γιώργος Λιανός παρουσιαστής», δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τον Βασάλο ως παρουσιαστή και ο Ντάνος δεν έχει ξαναπαρουσιάσει κάτι, οπότε δεν έχει την εμπειρία για να το κάνει. Είναι από μόνο του επιτυχημένο το συγκεκριμένο project, γιατί δεν βασίζεται στο reality μεταξύ των παικτών. Όταν το reality δεν είναι έξυπνο, κουράζει. Η φετινή είναι η πιο χαζή χρονιά του Survivor», σχολίασε στη συνέχεια, συγκρίνοντας το Survivor με το Exatlon.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.