Ads Top

Eurovision 2024: Δεν εμφανίστηκε η Ελλάδα στην παρέλαση των σημαιών


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Eurovision 2024 λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Σε μια είδηση κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής από την Eurovision 2024 η ολλανδική De Telegraaf αναφέρει ότι η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Ελβετία λείπουν από τη σκηνή της παρέλασης των σημαιών.



Συγκεκριμένα αναφέρεται:

Η παρέλαση της σημαίας πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Μάλμε κατά τη διάρκεια της τελικής πρόβας. Είναι ενδιαφέρον ότι τόσο η Ελλάδα, όσο και η Ιρλανδία και η Ελβετία δεν εμφανίστηκαν στη σκηνή κατά τη διάρκεια αυτής.



Νωρίτερα, υπήρξε ένα ντόμινο αντιδράσεων από το...κόψιμο του Ολλανδικού τραγουδιού από τον διαγωνισμό της Eurovision 2024.

Εκτός του τελικού της Eurovision τέθηκε η Ολλανδία μετά τις καταγγελίες για τον Joost Klein. Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση της EBU, ο καλλιτέχνης επιτέθηκε σε γυναίκα συνεργάτη της εταιρείας παραγωγής.



Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η EBU αναφέρει: «Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι, σε αντίθεση με ορισμένες αναφορές των μέσων ενημέρωσης και εικασίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αυτό το περιστατικό δεν αφορούσε κανέναν άλλο ερμηνευτή ή μέλος της αντιπροσωπείας. Διατηρούμε μια πολιτική μηδενικής ανοχής για ανάρμοστη συμπεριφορά στην εκδήλωσή μας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον εργασίας για όλο το προσωπικό του Διαγωνισμού. Υπό αυτό το πρίσμα, η συμπεριφορά του Joost Klein προς ένα μέλος της ομάδας θεωρείται ότι παραβιάζει τους κανόνες του Διαγωνισμού».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.