Ads Top

Eurovision 2024 - Μάρινα Σάττι: Η απάντηση για τα χασμουρητά την ώρα του Ισραήλ - «Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει...»



Η πρώτη αντίδραση από την Μαρίνα Σάττι - Όλα όσα είπε 

Μεγάλες διαστάσεις πήρε το βίντεο που δείχνει την Μαρίνα Σάττι στην συνέντευξη τύπου μετά την πρόκριση των 10 χωρών από το Β ημιτελικό της Eurovision στον τελικό - που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 11/5 - να χασμουριέται και να κάνει πως κοιμάται την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια.



Στο twitter ο περισσότερος κόσμος την έκραξε με άσχημα λόγια, λέγοντας πως ήταν αγενέστατη, ενώ αρνητικά σχολίασαν την στάση της και οι εκπομπές, καθώς παρά την κατάσταση στην Λωρίδα της Γάζας δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο σε έναν άλλο άνθρωπο.

Η Μαρίνα Σάττι λοιπόν, θέλησε να δώσει την δική της απάντηση μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην φετινή Eurovision ξεκαθάρισε την κατάσταση.



Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την στάση της στην Ισραηλινή τραγουδίστρια


«Γεια σας, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει σήμερα. Δεν γνώριζα πως έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν.



Νομίζω όλες αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ πέρα αλλά και εγώ και ολόκληρη η ελληνική αποστολή έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά. Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Είμαστε στον τελικό και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, δώσουμε τα δυνατά μας και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή, την αγάπη και τη στήριξη μέχρι σήμερα», ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.