Ads Top

Τα δεδομένα για τα εισιτήρια στον τελικό του Conference


Τα δεδομένα για τα εισιτήρια στον τελικό του Conference

Πόσοι οπαδοί της Φιορεντίνα αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα, τι θα κάνει η UEFA με τα απούλητα εισιτήρια και μέχρι πόσοι φίλοι του Ολυμπιακού μπορεί να δουν από κοντά τον τελικό του Conference League



Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Europa Conference League, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται σε διαρκές… κυνηγητό εισιτηρίου, θέλοντας όσο τίποτα άλλο να κλείσουν μία θέση στην «Opap Arena». 

Ενώ παράλληλα υπάρχει και η συμμετοχή του μπασκετικού τμήματος στο Final Four της Euroleague (24-26/5). Με τα εισιτήρια στο Βερολίνο προφανώς να είναι πιο ακριβά.



Yπό κανονικές συνθήκες, ο Ολυμπιακός δικαιούται 9.000 εισιτήρια για τον τελικό του Conference. Αλλά υπάρχουν ελπίδες ότι αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί.

Χθεσινά δημοσιεύματα από την Ιταλία ανέφεραν ότι επειδή το ταξίδι για τους οπαδούς των «Βιόλα» θα είναι δύσκολο και ακριβό (έχοντας προηγηθεί ένα ακόμη πέρσι στην Πράγα), στην Αθήνα αναμένονται περίπου 3.000 οπαδοί της Φιορεντίνα. Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, τότε η συγκεκριμένη εξέλιξη θα είναι πολύ θετική για τον Ολυμπιακό.



Εφόσον έρθουν τελικά στη χώρα μας 3.000 και όχι 9.000 Ιταλοί, τότε ο Ολυμπιακός θα ελπίζει σε νέα… φουρνιά εισιτηρίων. Και αυτό διότι τα απούλητα εισιτήρια των οπαδών της Φιορεντίνα θα καταλήξουν αρχικά στην UEFA και τα περισσότερα από αυτά αναμένεται να καταλήξουν στους Πειραιώτες.

Λίγα εισιτήρια θα τα χρησιμοποιήσει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία για δικές της ανάγκες. Και τα υπόλοιπα θα πάνε στον Ολυμπιακό, ο οποίος ελπίζει ότι μπορεί στο πλευρό του να έχει πάνω και από 15.000 φιλάθλους! 

Αυτό θα συμβεί διότι ήδη πολλοί Έλληνες είχαν λάβει μέρος στην κλήρωση για ένα από τα 3.000 εισιτήρια που είχε βγάλει αρχικά η UEFA, ενώ δεδομένα κάποιοι θα εξασφαλίσουν την είσοδό τους στην «Opap Arena» μέσω των χορηγών που έχουν γραφεία και στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.