Ads Top

Απόφαση-έκπληξη Κόντη στον τελικό με Άρη!


Στην αποστολή ενόψει τελικού Κυπέλλου με τον Άρη επανέφερε ο Χρήστος Κόντης δύο «ξεχασμένους» ποδοσφαιριστές.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αγώνες σήμερα, καθώς Παναθηναϊκός και Άρης κοντράρονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με έπαθλο τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος και ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.



Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στον Βόλο με 29 παίκτες, ωστόσο ο Κόντης θα κληθεί να επιλέξει 20 εξ’ αυτών για το παιχνίδι. Θα υπάρξουν κάποιες μικροεκπλήξεις, αφού βάσει κανονισμού, πρέπει να συμπεριλαμβάνονται δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 19 ετών.

Στη Θεσσαλική πρωτεύουσα ταξίδεψαν και οι Σένκεφελντ και Αϊτόρ, δύο παίκτες που είχαν ξεχάσει τι σημαίνουν «αγωνιστικά λεπτά» επί Φατίχ Τερίμ. 



Ο Ισπανός πάτησε χορτάρι τελευταία φορά στις 25 Φεβρουαρίου (ένα λεπτό με την Κηφισιά), ενώ ο Ολλανδός επίσης στην ίδια αναμέτρηση, όταν και είχε αποβληθεί στο 64ο λεπτό.

Είναι αμφίβολο, αν ο Έλληνας τεχνικός θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, μετά από τρεις μήνες απραξίας. 



Όμως θα βρίσκονται στην ομάδα, προκειμένου να πανηγυρίσουν το 20ό τρόπαιο της διοργάνωσης στην ιστορία του συλλόγου.

Οι στοιχηματικές εταιρίες χρίζουν φαβορί το «τριφύλλι», την ώρα που οι Θεσσαλονικείς θέλουν να γράψουν τη δική τους ιστορία.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.