Ads Top

Δημοσίευμα «βόμβα» για Φώτη Ιωαννίδη!


Νέο ρεπορτάζ από την "A Bola" για τον αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού, βάζοντας γερά στο κόλπο και τη Λιλ. 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Τριφυλλιού ολοκληρώθηκαν πλέον με την κατάκτηση του Κυπέλλου και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ετοιμάζεται να βάλει σε πλήρη εφαρμογή το... σχέδιο "Φώτης Ιωαννίδης".



Ο διεθνής στράικερ αποτελεί τον διακαή πόθο των πρωταθλητών Πορτογαλίας και όπως αναφέρει η "A Bola", η Σπόρτινγκ "ετοιμάζεται για μία δυνατή επίθεση, που θέλει να είναι οριστική, με σκοπό την απόκτηση του Έλληνα διεθνή. Μετά το τέλος της σεζόν κι έπειτα από μία αρχική προσέγγιση στον Παναθηναϊκό, κάθε είδους διαπραγμάτευση απορρίφθηκε αμέσως από τον ελληνικό σύλλογο, ο οποίος επικεντρώθηκε πλήρως στον τελικό του Κυπέλλου που διεξήχθη το Σάββατο". 

Συνεχίζοντας το δημοσίευμα σημειώνει ότι: "τα λιοντάρια μπαίνουν πλέον στη... δράση και θα προχωρήσουν άμεσα για έναν επιθετικό που βρίσκεται εδώ και καιρό στα ραντάρ τους. Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής είναι μία από τις προτεραιότητες και η έλευση ενός παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ιωαννίδη θεωρείται εξαιρετική επιλογή για να συμπληρώσει τους Γιόκερες και Παουλίνιο". 



Σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι, το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η πρόταση της Σπόρτινγκ θα φτάσει κοντά στα 20 εκατ. ευρώ. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά βέβαια, ο Παναθηναϊκός αφενός δεν προτίθεται να πουλήσει τον Ιωαννίδη, αφετέρου έχει υψηλότερες απαιτήσεις. 

Πάντως, η Σπόρτινγκ δεν "παίζει" μόνη της για τον αρχισκόρερ των Πρασίνων που έκλεισε τη σεζόν με 23 γκολ και 10 ασίστ, καθώς είναι γνωστό το ενδιαφέρον αρκετών ακόμα ευρωπαϊκών κλαμπ. Ωστόσο ο πιο ισχυρός αντίπαλός της, σύμφωνα με την "A Bola" είναι η Λιλ και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κίνηση της γαλλικής ομάδας για τον Ιωαννίδη. 



Δείτε και το πρωτοσέλιδο "χτύπημα" της πορτογαλικής εφημερίδας για τον άσο του Παναθηναϊκού:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.