Ads Top

Κάτια-Νανά Μάνου: Η διαφορά ηλικίας, το επάγγελμα και ο γάμος με τον Κώστα Καραφώτη


Τι δουλειά κάνει η σύζυγος του Κώστα Καραφώτη - Η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού

Ο Κώστας Καραφώτης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με την αγαπημένη του, Κάτια-Νανά Μάνου. 



Ένας φαντασμαγορικός γάμος έλαβε χώρα το απόγευμα της 26ης Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης, ενώ η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το πριγκιπικό νυφικό της

Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, αφού έτσι κι αλλιώς στα τόσα χρόνια της κοινής της πορείας, προσπαθούσαν και οι δυο - και τα κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία - να κρατήσουν μακριά από την προσωπική της τα φώτα της δημοσιότητας.

Ποια είναι η Κάτια-Νανά Μάνου



Η Κάτια-Νανά Μάνου, με την οποία ξεκίνησαν να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες στα social media το Μάρτη του 2023, είναι ιδιοκτήτρια σχολής χορού στην Τρίπολη. Τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός κατάγονται από την Τρίπολη.

«Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε, το σκεφτόμαστε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπέροχη. Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σε δυο ανθρώπους με διαφορά ηλικίας. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου», είχε πει σε συνέντευξή του ο Κώστας Καραφώτης.



Η ίδια εκτός από τη γυμναστική και το χορό ασχολείται και με τη ζωγραφική, αφού σχεδιάζει και μάλιστα, πουλά κάποιες από τις δημιουργίες της στο ίντερνετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, αφού το 2016 είχε κάνει κρυφό γάμο με την τότε σύντροφό του Άννα Δινέρη (δείτε εδώ παλιές κοινές τους φωτογραφίες), με την οποία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μόλις 9 μήνες αφού μπήκαν σε σχέση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.