Ads Top

«Πάγωσαν» όλοι με την νέα αποκάλυψη Κώστα Φραγκολιά για Αντωνά-Σοϊλέδη: «Δε μιλάμε πια κι αυτό έχει να κάνει...»


Αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς για τον χωρισμό Αντωνά-Σοϊλέδη..

Ο χωρισμός του Άρη Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά έχει πρωταγωνιστήσει στις αναφορές στην ελληνική showbiz, με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να αναφέρεται στο θέμα το βράδυ της Πέμπτης (16/5), στο πλαίσιο της εκδήλωσης.



Συγκεκριμένα, δήλωσε πως επειδή και στην δημοσιογράφο δεν αρέσει να γίνεται θέμα συζήτησης, κάτι που έδειξε και μπροστά στην κάμερα, δεν θέλει να μιλάει ούτε κι εκείνη γι' αυτό, χωρίς να μιλά με λεπτομέρειες για τα εμπόδια που μπήκαν ανάμεσα στο ζευγάρι και τους απομάκρυναν πριν τον γάμο στον οποίο θα ήταν και κουμπάρα.

Το σχόλιο της Παναγιωτακοπούλου για τον χωρισμό Σοϊλέδη-Αντωνά και η αποκάλυψη Φραγκολιά



«Η Μαρία κρατάει τη σιωπή της και αυτό θέλει να κάνουμε οι κοντινοί της άνθρωποι. Το χειρότερο για εκείνη είναι να παίζει παντού. Είναι λάθος τρόπος να αντιμετωπίσεις τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισήμανε πως δεν έχει κάτι με τον ποδοσφαιριστή, όμως τόνισε πως φαίνεται πως έχει δίκιο η Μαρία Αντωνά σε όλο αυτό από το γεγονός πως όλοι οι κοινοί τους φίλοι έχουν απομακρυνθεί από εκείνον, με τον Κώστα Φραγκολιά, που ήταν κολλητός τους, να επισημαίνει:



«Έχουμε πάψει να μιλάμε. Δεν έχει να κάνει με αυτό που έγινε με την Μαρία. Τον πήρα 2-3 φορές τηλέφωνο όσο έλειπε η Μαρία. Δεν με πήρε ποτέ πίσω... Με πήρε να κλείσω μόνο ένα τραπέζι για κάτι φίλους....».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.