Ads Top

Βασίλης Καρράς: Τρία σπίτια, δύο κτήματα με χώρους δεξιώσεων και αμπελώνες, αμάξια και τα τραγούδια του


Πέντε μήνες μετά τον θάνατο του Βασίλη Καρρά άνοιξε η πολύτιμη διαθήκη του και τα πρώτα ρεπορτάζ ανέφεραν πως η αξία της περιουσίας του ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια. 

Στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, λοιπόν, το απόγευμα της Παρασκευής 31/5, παρουσίασαν αναλυτικά τι περιλαμβάνει αυτή, αποκαλύπτοντας και την πραγματική της αξία.



Πρόκειται για τρεις κατοικίες, ένα κτήμα, μία φάρμα, μία συλλογή με αυτοκίνητα, αλλά και τα πνευματικά δικαιώματα από τα τραγούδια του. Όλα αυτά, σύμφωνα με τον μεσίτη Θανάση Ζηρογιάννη, κοστολογούνται από 15 έως 23 εκατομμύρια ευρώ.

Ολόκληρη η περιουσία του Βασίλη Καρρά



Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης διάθετε μία μονοκατοικία στην Καρδία Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα. Έχει υπόγειο 138 τετραγωνικών μέτρων, ισόγειο 140 τετραγωνικών μέτρων και μέσα σε αυτό βρίσκονται μια σαλονοτραπεζαρία, ένα καθιστικό και μία κουζίνα. Στον πρώτο όροφο, μάλιστα, που είναι είναι 100 τετραγωνικά μέτρα, βρίσκονται τρεις κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια. Την είχε αγοράσει το 2000 μαζί με τη σύζυγο του Χριστίνα για περίπου 157.000 ευρώ.

Στη λίστα περιλαμβάνεται και "Το χωριό της Ειρήνης", που είναι ουσιαστικά μία τεράστιο κτήμα, στο οποίο πραγματοποιούνται δεξιώσεις εφόσον υπάρχει ένας εντυπωσιακός εσωτερικός και εξωτερικός χώρο για αυτές τις περιπτώσεις, με τρεις αίθουσες, από τις οποίες οι δύο χωρούν περίπου 600 ατόμων, ενώ η τρίτη μέχρι 200 άτομα.



Πέρα από τα δέντρα που ομορφαίνουν το τοπίο, υπάρχει εκεί και μια μεγάλη πισίνα, γήπεδα τένις, εστιατόριο, λαογραφικό μουσείο, με τους επισκέπτες του να ανακαλύπτουν παράλληλα έναν νέο κόσμο την καλλιέργεια λαχανικών αλλά και την εκτροφή ζώων.

Τρίτο απόκτημα του Βασίλη Καρρά είναι ένα κτήμα στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας, το οποίο αποτελούσε το ησυχαστήριό του Βρίσκεται σε υψόμετρο 200 μέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου. Πρόκειται για την Φάρμα Καρρά όπου καλλιεργούσε αμπέλια, ελιές, σύκα και στον χώρο υπάρχουν μέχρι και μικρές τεχνητές λιμνούλες…

Η λίστα μεγαλώνει με την τεράστια συλλογή από αυτοκίνητα που είχε. Αυτή περιλαμβάνει 20 καλοσυντηρημένα οχήματα, και μοτοσυκλέτες, περασμένων δεκαετιών, κάποια και μεταπολεμικά.

Πλησιάζοντας προς το τέλος, αξίζει να αναφερθούμε και στο παραθαλάσσιο εξοχικό του στην περιοχή Βρασνά, αλλά και στο πολυτελές διαμέρισμα του στην Γλυφάδα, ενώ η διαθήκη θα κλείσει με τα πνευματικά του δικαιώματα, τα οποία για τα επόμενα 50 χρόνια ανήκουν στη σύζυγο του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.